Notă de plată inedită primită de o familie care a luat masa la Băile Felix. Pe bon apare doar ”diverse bucătărie”

În fiecare sezon estival, românii au exeperiențe neplăcute cu note de plată umflate din diverse motive, iar multe dintre acestea sunt postate pe rețelele sociale, pentru a-i avertiza pe alți turiști.

25 aug. 2023, 09:12
Notă de plată inedită primită de o familie care a luat masa la Băile Felix. Pe bon apare doar ”diverse bucătărie”

De data aceasta, o familie din Cluj a avut parte de o altfel de experiență, atunci când a trebuit să achite nota de plată, după ce luaseră masa la un restaurant din Băile Felix, una dintre cele mai căutate stațiuni din România.

„Am comandat mâncare, paste, piureu cu ficăței, o sticlă de vin și două limonade, suc și apă minerală. Soțul a cerut nota de plată și pe ea scria doar ”diverse bucătărie” și suma de achitat, 205 lei. Am întrebat-o pe patroana restaurantului dacă acesta este bonul nostru, pentru că nu erau detalii despre ce am consumat, defalcat, iar ea s-a răstit la noi. Noi i-am spus că trebuie trecut pe bonul fiscal tot ce am consumat, dar tot patroana era cea revoltată și nervoasă și a început să strige la noi”, a povestit Raluca, pe rețelele sociale, potrivit Gandul.

Mai mult, neînțelegerea dintre patroana restaurantului și soțul Ralucăi a degenerat, lucru care a dus la încă o ”pagubă” în buzunarul familiei, chiar dacă minoră.

„Când i-am smuls bonul din mână, am dat jos de pe masă o sticlă goală de bere. Iar s-a enervat doamna respectivă. Soțul a mai plătit 20 de lei pentru sticlă. Nu am mai întâlnit niciodată un astfel de comportament, cu personal arogant, o adevărată bătaie de joc”, a mai spus clujeanca.

Citește și: Un tânăr din Cluj, care câștigă 8.000 de lei pe lună, cere sfaturi financiare online. Ce sugestii a primit de la internauți