Notă de plată uriaşă în anturajul cu care a petrecut generalul Florian Coldea la Untold Dubai

8.400 de euro a platit Codrin Maticiuc zis si Poponeț, unul dintre cei cu care generalul Florian Coldea a stat la masă la festival.

19 feb. 2024, 21:33
Notă de plată uriaşă în anturajul cu care a petrecut generalul Florian Coldea la Untold Dubai

Nu mai puțin de 8400 de euro a platit Codin Maticiuc zis si Poponeț, unul dintre cei cu care Coldea a stat la masă la festival. Fostul adjunct al SRI a avut în celelalte seri alte companii selecte, printre care regina cocainei și fondatorul Untold, Bogdan Buta, acuzat de pedofilie. Și ca tabloul să fie complet, Coldea a avut și o altercație cu un băiatul destept din ANRP.

Odată cu faimosul festival Untold de la Dubai a ieșit la lumină o adevărată încrengătură mafiotă. Capul mafiei? Florian Coldea. Plecat la distracție cu băutură, muzică bună și femei frumoase, Florian Coldea, fostul adjunct al Serviciului Român de Informații a fost surprins la Festivalul Untold de la Dubai alături de mai multe personalități controversate. Primul pe listă este Codin Maticiuc, zis și Poponeț. Ei bine, cel din urmă a fost cel care a plătit, împreună cu Florian Coldea și alții o notă de plată exorbitantă: nu mai puțin de 8400 de euro.

Pe lângă Coldea, la festival mai participă și un alt personaj foarte controversat, Sergiu Diacomatu, fost ”băiat deștept” la ANRP, care a fost condamnat în primă instanță la șapte ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție, pedeapsă anulată ulterior de ICCJ pentru prescrierea faptelor.

Conform surselor Strict Secret, cei doi ar fi intrat într-un conflict la Untold Dubai, fapt confirmat în exclusivitate la România TV chiar de Diacomatu.

Florian Coldea a petrecut și cu Marina Pandarof, cea despre care jurnaliștii de la Strict Secret susțin că este Regina Cocainei. Aceasta a fost arestată în trecut pentru că ar fi furnizat cocaină pentru VIPURILE din București, printre care milionari și politicieni. Mai mult, potrivit anchetei, la acea vreme, Coldea a scăpat-o pe Marina de ghearele procurorilor.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Ponta rupe tăcerea despre moartea cumnatului său și umilințele la care a fost supus de procurorii Portocală și Onea: „Era un om nevinovat. E nedrept pentru el, pentru copiii lui”

Coldea se afla la zona VIP alături de mai mulți milionari, când a dat nas în nas cu Sergiu Diacomatu, băiatul destept din ANRP. Între cei doi, ar fi existat un schimb de replici, iar Diacomatu i-ar fi vărsat paharul cu băutură în cap. Jurnaliștii de la Strict Secret spun că Florian Coldea se afla alături de Regina Cocainei, Maria Pandarof, șefa rețelei M de distribuție de cocaină pentru Vipuri.

 

Era și domnul Coldea la festival. Ce să se întâmple. Dânsul era într-un grup, ca tinerii la festival. Înțeleg că era și cu o domnișoară blondă, cu iubita. A fost un schimb de replici mai contondent, mai bărbătesc și la un moment dat, înțeleg că i s-a vărsat un pahar în cap. A fost rapid. Intri în transă, muzica e tare, bei toată ziua. Dânsul era cam ud și niște băieți de la masa dânsului erau foarte recalcitranți că era dânsul ud și i s-a vărsat paharul pe el. A făcut boltă paharul, nu știu să vă descriu.”, a declarat Sergiu Diacomatu la România TV.

Citește și: Ședință decisivă a coaliției de guvernare pe tema comasării alegerilor. Care sunt scenariile aflate pe masa lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu

Florian Coldea, însă, nu a luat-o cu el la dezmăț și pe soția sa, Dorina Coldea, rămasă la butoanele unui departament strategic și sensibil din SRI, anume cel psihologic, unde este evaluator al sănătății mintale și cunoscător al secretelor intime ale tuturor ofițerilor de rang înalt din serviciul național de informații al României. Dorinei Coldea nu i s-au schimbat atribuțiile și nici nu i s-a sugerat o minunată pensie specială, potrivit informațiilor furnizate de strictsecret.ro.

În aceeași zonă VIP a stat sigur și organizatorul Untold, Bogdan Buta. Acesta a fost acuzat de pedofilie, după ce doi tineri au povestit că au fost racolați de el pentru a întreține relații intime pe vremea când erau minori. Coincidență sau nu, dosarul de pedofilie al șefului Untold, Bogdan Buta, de la Cluj pare să fie pus ‘‘pe pauză‘‘, având în vedere că în ancheta nu se audiază nimic.

În tot acest timp apar informații bombă despre sponsorizarea festivalului Untold de la Dubai. Cine este sponsorul? Este vorba despre ginerele lui Ioan Niculae, susține jurnalista Iosefina Pascal. Ovidiu Toma deține acum compania CryptoDATA prin care a devenit sponsorul unor echipe care participă la Formula 1 și Marelui Premiu al Austriei la Moto GP.

Toma are însă un trecut controversat. El a fost partener de afaceri cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, acuzat de proxenetism și șantaj. Mai mult, numele ginerelui lui Ioan Niculae apare și în dosarul interlopilor din gruparea Caran. Într-o stenogramă de la dosar, Ovidiu Toma îi amenință pe Carani cu pușcăria, după ce aceștia au încercat să-l șantajeze. Caranii sunt însă buni prieteni cu Alex Bodi. Acesta din urmă i-a ajutat să-și cumpere o limuzină, dar le-a oferit și cazare pe litoral atunci când au vrut să se distreze.

Victor Ciutacu, pe Facebook: „D-aia-i platim noi pensie speciala generalului de fier forjat”

„Il mai stiti pe Diacomatu de la ANRP? Aseara a fost pe cale sa devina eroul unei generatii. S-a intalnit cu Coldea la Untold Dubai. La cea mai VIP tribuna, ca d-aia-i platim noi pensie speciala generalului de fier forjat.
Detest actele de violenta, doar va povestesc. E bine ca oamenii nu s-au jignit, nu s-au mascarit in public. Diacomatu doar l-a plesnit pe Coldea, l-a injurat, l-a scuipat si i-a aruncat un pahar de bautura-n cap. Cred ca, totusi, neintentionat, ca-s chestii frecvente la festivaluri, muzica tare, bautura, poluare, lume multa, atmosfera incinsa, descatusare si libertate.
Liviu Alexa a fost primul care s-a mufat la informatie. Eu doar am sapat un pic mai adanc. Da’ nu prea ma pricep si nici nu cunosc lume din atmosfera rarefiata „, a comentat Victor Ciutacu pe Facebook incidentul.

UNTOLD Dubai a stabilit un record de participanţi, mai mult de 185.000 de fani din întreaga lume au fost prezenţi în cele patru zile şi patru nopţi, între 15 şi 18 februarie, în premieră pentru Emiratele Arabe Unite, potrivit organizatorilor.

Florin Coldea și jurnalista Anca Alexandrescu, dialog incendiar în aeroport. Adevărul despre gașca cu care a petrecut fostul șef al SRI la Untold Dubai
În cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD, peste 45.000 de fani au ajuns la EXPO City Dubai. Scena principală a fost gazda unui show al vedetei K-pop, PSY. Iniţial un artist satiric de hip-hop în Coreea de Sud, PSY a devenit un fenomen global în 2012, cu lansarea piesei „Gangnam Style”, al cărui videoclip a devenit primul care a depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube. Cu o carieră de peste două decenii, PSY a continuat să captiveze publicul cu stilul său unic.

Ultima seară a festivalului UNTOLD Dubai a fost dedicată celor mai mari nume din industria muzicii electronice. Suedezul Sebastian Ingrosso şi-a uimit fanii cu un DJ set în care a inclus cea mai nouă colaborare, “Skip”, piesă la care a lucrat cu Steve Angello şi care va fi lansată oficial în data de 23 februarie.

Citește și Florian Coldea, întâlnire cu scandal în zona VIP de la Untold Dubai. Cu cine a intrat în conflict fostul șef din SRI
Australianul Timmy Trumpet, DJ care ocupă locul 6 în Top 100 DJ Mag, a prezentat, în cadrul show-ului live două piese în premieră.

INNA a avut un show live în care publicul a cântat şi a dansat împreună cu artista iar prestaţia ei a doborât un record de vizualizări pe YouTube.

Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai aşteptaţi headlineri din prima zi de festival, alături de senzaţia pop de origine britanică Ellie Goulding.