Notele pe care le-a obținut la BAC fata Adrianei Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România. Eliza a uimit pe toată lumea cu rezultatele sale

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România, a obținut la Bacalaureat note care au uimit pe toată lumea. Nu și pe mama sa, însă, aceasta fiind convinsă că Eliza va avea rezultate foarte bune. Ea urmează acum cursurile a două facultăți.

06 iul. 2023, 17:15
Notele pe care le-a obținut la BAC fata Adrianei Iliescu, cea mai vârstnică mamă din România. Eliza a uimit pe toată lumea cu rezultatele sale

Eliza, fata cu cea mai vârstnică mamă din România, a impresionat cu notele obținute le examenul de Bacalaureat.  Cea mai mare notă a obținut-o la Limba Română, 9.80, iar media generală a fost de 9.50. Pentru mulți, rezultatele au fost surprinzătoare, dar nu și pentru Adriana Iliescu, mama ei, care era convinsă că Eliza va obține note foarte bune. Mai ales că Adriana Iliescu a fost profesoară, astfel încât Eliza a avut parte și acasă de o educație aleasă.

Citește și  Bunica din România care a rupt TikTok-ul în două. Are 74 de ani și videoclipurile ei au zeci de milioane de vizualizări

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, declara, cu mândrie firescă, Adriana Iliescu, după ce Eliza a susținut examenul de Bacalaureat

După ce a trecut fără emoții de Bacalaureat, Eliza urmează acum cursurile a două facultăți: Facultatea de Litere și la Facultatea de Științe Umane.

Și ca studentă ea își menține un nivel ridicat, fiind una dintre cele mai apreciate din grupele din care face parte, iar notele ei sunt la superlativ. Cea mai mare mulțumire pentru Eliza  este aceea că o face mândră pe mama ei.

Citește și  Theo Rose, dezvăluiri despre viața de mamă. Cum se descurcă cu creșterea lui Sasha. „Pac, am găsit schema!”

„Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă. Este bine cu facultatea, pregătește referate, proiecte și tot așa. Învață!”, a declarat Adriana Iliescu, citată de Click.

Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor în 2005, după ce a devenit mamă la vârsta de 68 de ani și opt luni prin inseminare artificilă. Ea a fost profesor universitar de literatură, dar a și publicat mai multe cărți, axate, în special, pe povești pentru copii.