Nou bilanţ al exploziei de la Paris: Cel puţin 7 oameni au murit, 10 sunt grav răniţi

Bilanţul exploziei devastatoare de la Paris a crescut: cel puţin 7 oameni au murit, iar 10 sunt grav răniţi. Deflagraţia a distrus aproape în întregime un bloc de locuinţe. Echipele speciale continuă operaţiunile de căutare, iar o persoană este dată dispărută. Potrivit anchetatorilor, explozia a fost provocată cel mai probabil de o scurgere de gaze.

01 sept. 2014, 11:28
Nou bilanţ al exploziei de la Paris: Cel puţin 7 oameni au murit, 10 sunt grav răniţi

Cel puţin 7 oameni au murit în urma unei explozii care a zguduit un complex rezidenţial din Rosny-sous-Bois, în estul Parisului.

Potrivit anchetatorilor, explozia a fost provocată, cel mai probabil, de o scurgere de gaze. Deflagraţia a fost atât de puternică, încât clădirea de patru etaje s-a prăbuşit aproape complet, iar suflul a zguduit clădirile din jur, pe o rază de o sută de metri.

Explozia s-a produs într-un complex rezidenţial din Rosny-sous-Bois, o suburbie din estul Parisului. Printre victime se numără şi copii.

O familie intreagă a murit in explozie: o mamă de 40 de ani şi cei doi copii ai săi, adolescenţi.

Alte 11 persoane au fost rănite în dezastru, 4 dintre ele sunt în stare gravă. Ministrul de interne francez a vizitat locul tragediei şi a promis ajutor familiilor afectate.