Horoscop special eclipsă de soare hibridă 19-20 aprilie 2023! Moment crucial pentru zodii

Eclipsa de Soare are loc în perioada 19 – 20 Aprilie 2023, la 29 de grade în Berbec. Aceasta este prima eclipsă pe axa Berbec și Balanță în timpul acestui ciclu.

16 apr. 2023, 18:30
Horoscop special eclipsă de soare hibridă 19-20 aprilie 2023! Moment crucial pentru zodii

O eclipsă de soare hibridă este un eveniment astrologic semnificativ care introduce o transformare majoră, noi începuturi și oportunități de schimbare a vieții.

Această Eclipsă este stăpânirea luminoasă asupra sinelui și are curajul de a înfrunta partea noastră de umbră. Este un moment crucial pentru ca schimbarea de lungă durată să aibă loc.

Eclipsa de soare hibridă în astrologie
O eclipsă de Soare hibridă are o semnificație profundă în domeniul astrologic. Efectele sale pot fi resimțite până la cinci până la șase luni după ce a avut loc evenimentul. Acest lucru oferă energiei colective șansa de a implementa aceste schimbări către evoluția spirituală.

Când Luna se află între Pământ și Soare, aceasta face ca lumina Soarelui să fie blocată de Lună. Eclipsele pot fi parțiale, hibride, totale sau inelare.

Această eclipsă specială este o eclipsă de soare hibridă și este considerată un eveniment rar. Este atunci când eclipsa de Soare apare ca o eclipsă totală de Soare și în același timp o eclipsă de Soare inelară.

O eclipsă totală este atunci când Soarele este blocat complet de Lună.
O eclipsă inelară este atunci când centrul Soarelui este blocat, dar lasă un inel strălucitor în jurul marginilor. Acest lucru depinde de locația spectatorilor pe calea eclipsei.

Mihai Voropchievici, despre secretele oamenilor născuți înainte și după Paște. „Asta trebuie să facă!”

O eclipsă hibridă are loc de șapte ori în fiecare secol. În medie, se așteaptă o eclipsă de Soare la fiecare șase luni sau cam așa ceva.

Semnificația astrologică a unei eclipse de Soare
Așteaptă-te la ceva neașteptat cu ocazia aceastei eclipse totale de Soare. Ca ființe umane, avem probleme în a părăsi zona noastră de confort. Eclipsa de Soare este aici pentru a zgudui lucrurile. Universul știe că visele și dorințele nu pot fi realizate dacă stam.

Eclipsele aduc energia de a permite finalurilor să aibă loc pentru ca un nou început să aibă loc. Acest lucru este pentru a ne ajuta să ne iluminăm, să evoluăm în vibrația și scopul nostru cel mai înalt.

Acești indicatori transformaționali sunt vitali pentru creștere și pentru a face loc unor noi oportunități.

Nu lăsa drama să te sperie. În schimb, folosește această eclipsă în avantajul tău. Acesta este un moment minunat pentru a reevalua ceea ce nu îți mai servește.

Eclipsa totală de Soare este momentul perfect pentru a examina ce este în concordanță cu călătoria ta și cum poți crește la nivelul următor.

Curgi împreună cu Universul în loc să te opui acestor schimbări. Este important să rămâi sincer și centrat în tine.

Vizualizează și manifestă viața pe care o meriți. Lasă această puternică Eclipsă de Soare să te propulseze către destinul sufletului tău!

Eclipsă totală de soare în Berbec
Semnul astrologic Berbec aduce energia unui nou-născut care explorează lumea pentru prima dată.

Berbecul este îndrăzneț, ambițios, independent, înflăcărat și spontan. Fiind condus de Marte, Berbecul se aruncă cu capul înainte în toate domeniile vieții fără teamă.

Horoscop rune 17-23 aprilie 2023. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii sunt binecuvântate după Paşte. Zodia protejată de WUNJO

Acționează acum și gândește-te mai târziu este motto-ul Berbecului. Deoarece Berbecul este semnul zodiacal asociat cu cuvintele cheie „Eu sunt”, această eclipsă solară este concentrată pe stima de sine.

Așteaptă-te ca realizările cruciale și sentimentele impulsive să fie în centrul atenției. Obiectivele noastre personale și modul în care ne arătăm în lume vor fi în curs de examinare. Este timpul să te întrebi dacă trăiești pentru tine sau pentru alții.

Eclipsele de Soare sunt karmice, așa că sunt, de asemenea, momente grozave pentru a examina ciclurile vieții care au trecut și modul în care acestea interferează cu această realitate actuală.

Lucrează la încrederea de sine, înțelepciunea interioară și independența pentru a implementa aceste schimbări atât de necesare.
Există 30 de grade în fiecare semn zodiacal. Această eclipsă de soare hibridă are loc la 29 de grade în Berbec. Acest lucru este denumit grad anaretic.

Gradul anaretic reprezintă sfârșitul unui ciclu karmic legat de planetă și unghiurile implicate. Pentru această eclipsă specială, vor fi declanșate evenimente masive în legătură cu sinele autentic și destinul nostru.

Deși acest lucru este la nivel colectiv, este important să comparăm o hartă natală individuală cu acest eveniment astrologic. Eclipsa de Soare din Berbec va afecta fiecare semn astrologic într-un mod diferit.

Zodia Berbec sau cu ascendent în Berbec (Berbec: 20 Martie – 19 Aprilie)
Există o mare posibilitate ca viața de acasă să se confrunte cu vremuri tulburi. Această eclipsă va clarifica orice confuzie cu privire la dacă ar trebui să rămâi în această situație. Există o dorință de a face mișcări impulsive, dar acest lucru nu va face decât să te dea înapoi. În schimb, găsește-ți liniștea interioară și lasă-o să se desfășoare așa cum trebuie.

Zodia Taur sau cu ascendent în Taur (Taur: 20 Aprilie – 20 Mai)
Acordă-ți timp și reevaluează-ți obiectivele financiare și raportul venituri/datorii. Îndepărtează orice datorie care te împiedică de la adevărata abundență. Când te ocupi de această problemă, vei face loc pentru a curge mai mulți bani. Întreabă-te dacă ceea ce faci cu adevărat invocă bucurie și plăcere.

Zodia Gemeni sau cu ascendent în Gemeni (Gemeni: 21 Mai – 20 Iunie
Viața ta profesională este în centrul atenției în timpul acestui eclipse solare. Este important să menții echilibrul între viața profesională și viața personală în acest moment. Este posibil ca starea ta de bine să fi fost în declin de ceva timp, din cauza stresului și a schimbărilor de dispoziție. Decide dacă aceasta este calea pe care dorești să o continui sau fă schimbări care îți avantajează bunăstarea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.