NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, DUMINICA 23 iunie 2019. Mesajul TAU de duminica de la ingerii iubirii!

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 23 iunie 2019; iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei. Saptamanal, Duminica, ingerii iubirii trimit zodiilor un mesaj de ajutor despre ce avem de facut ca sa avem iubire in viata noastra.

RomaniaTV.net
22 iun. 2019, 18:32
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, DUMINICA 23 iunie 2019. Mesajul TAU de duminica de la ingerii iubirii!

Fiecare persoana are propriii sai ingeri pazitori, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar si persoanele care spun ca sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuza sa creada intr-o alta dimensiune decat cea terestra, au ingeri pazitori care le trimit necontenit semne si mesaje.

Ingerii sunt entitati spirituale pe care ii poti simti daca esti ancorat in prezent. Ingerii pazitori  te pot ghida prin mesaje, vise sau „strafulgerari”, flash-uri de inspiratie, meditatie sau simturi. Ingerii iti atrag intotdeauna atentia si iti lasa mesaje, insa acestea pot fi prea „discrete” ca sa le poti identifica. Insa, daca exersezi si te concentrezi pe aceste lucruri, incet-incet vei reusi sa le poti indentifica.

Ingerii pazitori sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie :

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Opreste-te din a gandi ca NU POTI. Daca vrei sa ai iubirea asa cum o doresti in viata ta, sa stii ca ai puterea sa iti schimbi gandurile despre ce meriti si ce atragi si sa preiei controlul actiunilor tale acum.

Indemnul ingerilor iubirii : Tu iti creezi relatiile de dragoste. Creaza constient.

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Fii suficient de puternic sa pleci din relatiile si situatiile care te coboara si doboara. Fii suficient de rabdator sa astepti pentru vremuri care te inalta si implinesc.

Indemnul ingerilor iubirii : Respecta-te prin relatiile tale

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Continua sa mergi mai departe. Continua sa crezi. Continua sa faci toti acei pasi si toate acele actiuni din convingerea ca forma de dragoste pe care vrei sa o traiesti exista pentru tine si va deveni realitatea ta. Si atunci divinitatea, vazandu-te asa de hotarat, iti va implini dorinta.

Indemnul ingerilor iubirii : Dorinta ta sigura si ferma este cea care iti implineste vointa

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.