Nou scandal la PNŢCD. Preşedintele Pavelescu s-a baricadat în sediu

Aflat în zona extraparlamentarităţii de 14 ani, PNŢCD rămâne un partid vioi ai cărui membri îşi cheltuiesc surplusul de vitalitate în certuri cu colegii de partid. Ultima ispravă a fost scandalul legat de unul dintre sediile partidului, scandal ce l-a făcut pe preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, să se baricadeze în sediul central.

04 dec. 2014, 13:03
Nou scandal la PNŢCD. Preşedintele Pavelescu s-a baricadat în sediu

Aurelian Pavelescu intenţionează să vândă unul dintre sedii, iar pentru asta a convocat o şedinţă a conducerii PNŢCD care să-şi dea girul pentru această tranzacţie, informează România TV. Pavelescu vrea să facă astfel rost de 400.000 € în speranţa de a mai reduce din viforul care bate prin vistieria ţărăniştilor.

Cu tranzacţia nu este de acord o parte din membrii partidului care, mobilizaţi de un vicepreşedinte, s-au adunat să protesteze la sediu, chiar în timpul şedinţei celor care diriguiesc PNŢCD-ul. Ei reclamă că valoarea sediului ce urmează să fie vândut este mult subevaluată, faţă de cele 2.000.000 € cât ar valora cu adevărat.

Liderii partidului şi-au văzut în continuare de şedinţă, dar când protestatarii au insistat să stea de vorbă cu ei, aceştia au închis uşa de la sediu şi au aşteptat ca zavragii să se mai răsfire.