Nou termen în dosarul Caracal! Familiile Alexandrei şi Luizei, din nou faţă în faţă cu Gheorghe Dincă şi complicele său

Nou termen în dosarul Caracal! Magistrații Curții de Apel Craiova judecă azi cererile și excepțiile depuse de familiile fetelor în cameră preliminară.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 08:14
Nou termen în dosarul Caracal! Familiile Alexandrei şi Luizei, din nou faţă în faţă cu Gheorghe Dincă şi complicele său

La instanță vor ajunge rudele Alexandrei Măceşanu și Luizei Melencu, împreună cu avocații, dar și cei doi inculpati: Gheorghe Dincă și complicele său, Fane Risipițeanu.

Familiile celor două fete răpite de Gheorghe Dincă vor ajunge la Curtea de Apel Craiova unde se judecă cererile şi excepţiile care au fost formulate de familiile victimelor. La ora 14.30 se va intra în sala de judecată.

Gheorghe Dincă şi Fane Risipiţeanu vor fi scoşi din penitenciar şi vor fi aduşi la termenul de astăzi.

O parte dintre cererile şi excepţiile care au fost formulate fac referire, spre exemplu, la anularea certificatului de deces în cazul Alexandrei. De altfel, ambele familii au cerut de nenumărate ori ca dosarul să fie completat cu probe.

O altă excepție face referire la necompetența DIICOT cu privire la faptele care au fost săvârșite de Gheorghe Dincă, însă cei doi avocați ai familiilor celor două fete au depus mai multe astfel de cereri și excepții care vor fi judecate astăzi. În funcție de acest lucru vom afla dacă se va stabili un prim termen pentru proces sau se va amâna din nou.