Nouă AMENINŢARE de la Statul Islamic. Doi ostatici, la un pas de EXECUŢIE – VIDEO

Statul Islamic ameninţă să execute doi ostatici japonezi dacă nu va fi plătită o răscumpărare de 200 de milioane de dolari în următoarele 72 de ore.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 07:42
Nouă AMENINŢARE de la Statul Islamic. Doi ostatici, la un pas de EXECUŢIE – VIDEO

Ameninţarea a fost făcută în cadrul unei noi înregistrări de propagandă dată publicităţii astăzi. Cei doi ostatici stau îngenunchiaţi şi sunt îmbrăcaţi în costumele portocalii de deţinuţi, în timp ce doleanţele mişcării jihadiste sunt citite de un bărbat mascat şi înarmat cu un cuţit.

ALERTĂ MAXIMĂ. Grupul Statul Islamic ameninţă: „Cu ajutorul lui Allah, vom ataca Europa – întreaga Europă”

Militantul islamist, cu un puternic accent britanic, spune în înregistrare că Japonia a devenit o ţintă pentru grupare după ce a finanţat coaliţia antijihadistă care loveşte poziţiile Statului Islamic din Siria şi Irak.

Statul Islamic a executat 17 persoane în Siria ca represalii la asasinarea unor partizani ai săi

Guvernul japonez a afirmat marți că nu va ceda în fața terorismului, în timp ce gruparea Statul Islamic (SI) amenință într-o înregistrare video că va executa doi japonezi despre care susține că-i deține ostatici.

”Poziția țării noastre (de a lupta împotriva terorismului fără a ceda) rămâne neschimbată”, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului Yoshihide Suga într-o conferință de presă, ca urmare a postării pe site-urile jihadiste a înregistrării, care este în curs de autentificare.