Noua consilieră a lui Băsescu e măritată cu un consilier al lui Hrebenciuc

Claudia Ionaş, noul purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu, este soţia unui consilier parlamentar al deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, anume a lui Vladimir Ionaş, informează sutu.ro Mai mult, naş de cununie al cuplului a fost sociologul Marius Pieleanu, cunoscut ca apropiat de PSD.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 11:01
Noua consilieră a lui Băsescu e măritată cu un consilier al lui Hrebenciuc

Claudia Ionaş are 26 de ani şi lucrează de patru ani în Administraţia Prezidenţială, în cadrul biroului de presă. Absolventă de SNSPA, a fost desemnată joi pentru a prelua postul deţinut până acum de Valeriu Turcan, care a demisionat pentru a activa în domeniul privat.

Pe numele de fată Claudia-Elena Cristache, noul purtător de cuvânt al lui Băsescu a îndeplinit până acum funcţia de consilier II, gradaţie 0. În vara lui 2011 s-a căsătorit cu Vladimir Ionaş care lucrează drept consilier la Camera Deputaţilor al lui Viorel Hrebenciuc, scrie sutu.ro.

Cuplul Ionaş a fost cununat de către Marius Pieleanu, iar pe lista de invitaţi la nuntă s-a regăsit, potrivit sutu.ro, şi fiul deputatului Viorel Hrebenciuc, Andrei. Acesta este cunoscut în presa mondenă şi datorită relaţiei de un an şi jumătate pe care a avut-o cu fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu.