Noua directoare a liceului Jean Monnet: Nu ştiu dacă numai managementul este de vină

După mai multe scandaluri în care au fost implicaţi elevii prestigiosului liceu din Capitală, la Jean Monnet s-a schimbat conducerea. Noua directoare a instituţiei şcolare, Mariana Rosner, a vorbit în exclusivitate pentru România TV despre măsurile pe care urmează să le ia în noul său mandat.

RomaniaTV.net
07 dec. 2011, 16:02
Noua directoare a liceului Jean Monnet: Nu ştiu dacă numai managementul este de vină

Noua directoare spune că regretă cele întâmplate în Liceul Jean Monnet şi crede că, din păcate, se întâmplă destul de multe lucruri neplăcute în licee.

Nu cred că este un lucru izolat, dar datoria noastră ca şi cadre didactice este să găsim o soluţie să nu se mai întâmple. Nu ştiu unde s-a greşit, nu ştiu dacă numai managementul este de vină sau dacă a fost greşeală de management„, spune Mariana Rosner.

Aceasta a mai precizat că îi este greu să-şi propună un plan de măsuri, trebuie să vadă ce s-a întâmplat acolo.

A fost corpul de control care a întocmit un raport şi probabil că o să plec de la acele situaţii care au fost semnalate. O să am o discuţie cu cadrele didactice să identificăm împreună care sunt punctele slabe şi pornind de la acest lucru să stabilim un plan de măsuri. Este o muncă de echipă„, a spus directoarea.

Mariana Rosner, a fost la conducere în alte două licee din Capitală timp de 10 ani. Este profesoară de chimie şi are o experienţă de 30 de ani la catedră.