Noua iubită a lui Dinu Maxer și Deea erau prietene?! Cum a reacționat fosta soție a artistului când a aflat de relația lor

Au avut o relație de mai bine 18 ani, sunt părinții a doi copii, însă în cele din urmă au ajuns să meargă pe drumuri separate. Dinu și Deea Maxer au acum o relație bună de dragul copiilor lor.

28 apr. 2023, 18:23
Noua iubită a lui Dinu Maxer și Deea erau prietene?! Cum a reacționat fosta soție a artistului când a aflat de relația lor

Au divorțat în urmă cu puțin timp, însă cu toate acestea Dinu Maxer și-a găsit destul de repede o nouă parteneră. Noua lui relație avansează rapid, pe zi ce trece, iar Dinu e foarte fericit și recunoscător că a găsit-o pe iubita lui, despre care spune că e cel mai bun lucru care i se putea întâmpla după perioada stresantă cu divorțul.

După ce a spus că se întâlnește cu o altă femeie, au început zvonurile că tânăra și Deea Maxer se cunoșteau dinainte și că chiar ar fi fost prietene în trecut. Cu toate că s-a spus că Deea Maxer se cunoștea cu noua iubită a fostului soț, artistul spune că nu e adevărat și că nici acum, deși relația a devenit mai serioasă, cele două nu s-au întâlnit.

Citește și Deea Maxer, despre noua relaţie a lui Dinu Maxer: „Nu o cunosc, este o speculaţie!”

Ada se numește tânăra de care Dinu Maxer s-a îndrăgostit nebunește. Momentan a dezvăluit că nu au planuri de căsătorie, dar că atunci când vor decide acest lucru vor anunța public. Până atunci, însă, preferă să rămână discreți.

„Se înscrie, într-adevăr, într-un criteriu al meu, se pare că, într-adevăr, femeia pe care pot să o îndrăgesc foarte mult, este brunetă și are ochii căprui. Eu nu vreau să mă căsătoresc în acest moment. Este o relație care este la început și dacă se va aprofunda, dacă va deveni serioasă, o să apar și o să declar. O să apară și ea alături de mine și o să accepte poziția de persoană publică.

Nu, nu este adevărat! (n.r. faptul că Deea și actuala lui iubita au fost prietene) Ele nu se cunosc. Nici măcar acum, după atâta timp de când, mă rog, oarecum este cunoscută relația mea, nu s-au întânit”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru antenastars.ro.

Citește și Cine este Ada, iubita lui Dinu Maxer. Bruneta a divorţat anul trecut şi are o afacere prosperă

De asemenea, și Deea Maxer a dezvăluit că nu o cunoaște pe noua parteneră a fostului ei soț.

„Am auzit știrea aceasta, chiar Dinu m-a anunțat de ea în această dimineață, de această știre care se vehiculează. Nu, nu o cunosc pe noua iubită a lui Dinu, nu o cunosc pe Ada, că am înțeles că așa o cheamă. Nu a fost prietena mea, nu m-am intersectat niciodată cu ea, deci este o speculație total neadevărată”, a mărturisit vedeta.