Cine este Ada, iubita lui Dinu Maxer. Bruneta a divorţat anul trecut şi are o afacere prosperă

Cine este Ada, iubita lui Dinu Maxer. După ce au fost fotografiaţi împreună, iar artistul a recunoscut că a început o nouă relaţie, sexoasa brunetă a intrat în atenţia presei. Tânăra nu face parte din showbiz şi nici nu ar vrea să fie expusă, potrivit declaraţiile lui Maxer.

27 apr. 2023, 13:32
Cine este Ada, iubita lui Dinu Maxer. Bruneta a divorţat anul trecut şi are o afacere prosperă

Cine este Ada, iubita lui Dinu Maxer. Artistul confirmă că este într-o relație cu bruneta alături de care a fost surprins recent. Artistul a mărturisit că este încă la început de drum cu noua parteneră, iar atunci când lucrurile vor deveni mai serioase își vor asuma amândoi relația public.

Citeşte şi: Dinu Maxer se gândeşte la căsătorie? Declaraţiile surprinzătoare ale artistului: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Cine este Ada, iubita lui Dinu Maxer

Ada are 29 de ani și nu are copii din căsnicia cu fostul partener, care a durat şase ani. Cei doi au divorţat anul trecut, iar în prezent, și fostul ei soţ și-a refăcut viața sentimentală.

Deși este originară din Târgu-Jiu, Ada locuiește în București de mai mult timp, unde și-a deschis propriul salon de înfrumusețare și aplică gene false. Ada nu stă rău deloc la capitolul finanțe, asta pentru că afacerea pe care o deține este înfloritoare, potrivit Click.ro.

Dinu Maxer a vorbit despre noua relație, mărturisind că atât el, cât și noua lui iubită au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște mai bine.

Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție. Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul.

Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumătate și este mai greu”, a spus Dinu Maxer.