Zece medici, REŢINUŢI în cazul operaţiilor estetice ilegale

Zece medici de la Spitalul de Arşi din Capitală au fost reţinuţi pentru 24 de ore în scandalul fără precedent din sănătate. Ei sunt acuzaţi că au luat mită pentru operatii estetice ilegale, care s-au desfăşurat în spital şi au fost decontate de Casa Naţională de Sănătate, informează România TV. Mai mulţi suspecţi sunt în continuare la audieri.

25 apr. 2014, 20:18
Zece medici, REŢINUŢI în cazul operaţiilor estetice ilegale

Manechinul Mădălina Secuianu şi-a mărit sânii la spitalul de stat. Ea a venit la control vineri, dar a dat nas în nas cu procurorii. În situaţia fotomodelului sunt alte zeci de tinere, care au venit la control, semn că afacerea medicilor esteticieni mergea ca pe roate.

Afacerea era bine pusă la punct de câţiva ani. Medicii esteticieni consultau la cabinetele particulare tinere dornice să se înfrumuseţeze, iar mai apoi le ofereau varianta ieftină – să se opereze la Spitalul de Arşi din Capitală. Intervenţiile chirurgicale din spital erau decontate ilegal din bani de la buget, iar doctorii luau şpagă câteva mii de euro la fiecare operaţie.

Citeşte şi DETALII INCREDIBILE în cazul operaţiilor estetice ILEGALE. S-au descoperit 170.000 de EURO în casa unui medic

Potrivit anchetatorilor, directorul spitalului, doctorul Vitalie Stan, făcea cele mai multe operaţii în mod ilegal.

Şi medicul Victor Schwartz, căsătorit cu un manechin, a fost adus la audieri de procurorii bucureşteni.

Printre vedetele care au beneficiat de astfel de operaţii este şi Anda Adam. Cântăreaţa şi-a mărit implanturile de silicon şi a primit bani de la stat. Asta, deşi era vorba despre o operaţie estetică. Mai mult, pe fişa ei scria că este pensionară la 32 de ani. De altfel, mai multe asistente TV şi vedete au fost operate de medic. Printre ele, Daniela Crudu şi sora acesteia.

În ancheta procurorilor sunt vizaţi 16 medici, dar şi asistente de la Spitalul de Arşi din Capitală. Procurorii spun că un medic câştiga şi 20.000 de euro lunar din şpăgi.

Citeşte şi Scandalul operaţiilor estetice ILEGALE ia amploare. Anda Adam, printre VEDETELE TUNATE la Spitalul de Arşi