Noua modă în materie de slăbit: Dieta cu vin

Oamenii de ştiinţă au descoperit ca vinul, consumat regulat, poate preveni creşterea în greutate. Şi când te gândeşti ce reteţe complicate de sucuri dietetice foloseau până acum oamenii, în special vedetele, pentru a se menţine în formă când puteau bine-mersi să se bucure de un pahar de vin alături de prieteni, la un club.

RomaniaTV.net
11 aug. 2013, 07:47
Noua modă în materie de slăbit: Dieta cu vin

Potrivit noilor studii, vinul nu slabeste, dar te poate ajuta sa te mentii in forma si sa nu te ingrasi deloc in timp, un lucru extrem de important daca e sa ne gandim cate probleme ne cauzeaza numai gandul ca am putea pune pe noi mai mult decat trebuie.

Evident, nu spune nimeni ca poti sa bei o sticla si sa arati deja precum Kate Moss in zilele ei bune si nici ca poti sa mananci o cisterna de inghetata cata vreme tii bine langa tine sticla de cabernet. Moderat insa, cate un paharel pe zi, vinul poate avea un efect pozitiv asupra metabolismului nostru.
 
Dovezile asupra proprietatilor miraculoase ale vinului sunt si ele remarcabile. Mai precis, specialistii care s-au ocupat de acest studiu, au adunat date statistice vreme de 13 ani neintrerupti, vreme in care au analizat indeaproape peste 20.000 de oameni de greutati normale din Statele Unite.

Continuarea pe Lyla.ro.