Nouă traficanţi de droguri, reţinuţi în Craiova. Capul reţelei este fiul interlopului Caiac VIDEO

Nouă traficanţi de droguri au fost reţinuţi marţi noapte la Craiova. Ei fac parte dintr-o reţea care aproviziona cu droguri sute de tineri din oraş, majoritatea copii de bani gata. Capul reţelei este fiul de numai 24 de ani al cunoscutului interlop Caiac, împuşcat mortal în 2008.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 05:34
Nouă traficanţi de droguri, reţinuţi în Craiova. Capul reţelei este fiul interlopului Caiac VIDEO

Traficanţii au fost urmăriţi timp de mai multe luni. Drogurile se vindeau într-o casă închiriată de membrii reţelei. Poliţiştii au urmărit adresa timp de mai multe luni. Ei au constat ca în fiecare noapte sute de tineri veneau aici pentru a se aproviziona cu droguri şi substanţe etnobotanice. În urma verificărilor, anchetatorii au descoperit că aici era un adevarat depozit de droguri şi substanţe interzise. Traficanţii primeau drogurile prin poştă din străinătate. Unul din membrii reţelei a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet cu substanţe etnobotanice. Imediat, poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii.

„A fost găsită cantitatea de 700 de grame de substanţe. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de comercializare de substanţe cu efect psiho-activ fără licenţă”, a spus la România TV Adrian Glugă, procuror şef DIICOT Craiova.

Capul reţelei este fiul cunoscutului interlop Caiac, împuşcat mortal în 2008 la o partidă de pocher. Cosmin Pârvu, zis „Coco”, are 24 de ani şi este fost boxeur profesionist. Potrivit anchetatorilor, el şi ceilalţi membri ai reţelei au obţinut sute de mii de euro din vânzarea drogurilor. Pentru o doză cereau între 2 şi 5 euro.