REVELION 2016. Primele ţări care au păşit în NOUL AN VIDEO

O parte a lumii este deja în noul an! China, Japonia, dar şi Noua Zeelandă şi Australia sunt cele mai mari ţări care au întâmpinat deja 2016. Cel mai spectaculos foc de artificii a fost, aşa cum ne-am obişnuit, la Sydney.

31 dec. 2015, 11:19

UPDATE. La 15.00, ora României, şi Australia a păşit în Noul An.

Nici în acest an australienii nu s-au zgârcit, show-ul de artificii îi costă peste 5 milioane de dolari. 23 DE MII DE TONE de artificii luminează cerul portului australian, spre bucuria celor care şi-au pus corturile de zile bune, în apropiere.

În Auckland, locuitorii au făcut risipă de lasere şi focuri de artificii pentru a sărbători trecerea în 2016. Petrecăreţii au susţinut atmosfera de veselie cântând şi dansând pe străzi şi urându-şi La Mulţi Ani!

Animaţiile cu laser au fost proiectate pe vârfurile celor mai înalte clădiri, ca Sky Tower, începând cu ora locală 20:00, iar la miezul nopţii dintre ani a fost un spectacol pirotehnic de 5 minute.

Citeşte şi RECORDURI: Cel mai mare foc de artificii de Anul Nou

La eveniment s-a estimat participarea a ce puţin 25.000 de persoane, iar anul acesta se spune că cel mai mare şi spectaculos foc de artificii va fi organizat în Auckland, unde s-a strâns un stoc de artificii de 500 de kilograme, o tonă de echipmente şi 10 kilometri de cabluri.