Noul Nostradamus a citit despre Al 3-lea Război Mondial în „harta karmei noastre”

De la Donald Trump, Zelenski, până la analişti militari şi tot felul de profeţi, se vorbeşte tot mai des de o conflagraţie mondială.
Mircea Filipescu
26 mai 2024, 11:24
Noul Nostradamus a citit despre Al 3-lea Război Mondial în

Un autoproclamat Nostradamus al zilelor noastre, a precizat data exactă la care crede că va izbucni cel de-al treilea război mondial, după ce a reușit să prevadă cu succes tensiunile recente din zonele fierbinți ale lumii. Supranumit „Noul Nostradamus”, astrologul Kushal Kumar este creditat cu prezicerea recentelor conflicte dintre Israel și Hamas, Coreea, China și Taiwan, precum și a fricțiunilor dintre Rusia și NATO.

În timp ce scepticii ar putea respinge predicțiile sale ca pe niște presupuneri ușoare, Kumar susține că a folosit diagramele astrologice vedice, un sistem de astrologie impregnat de tradiția hindusă care interpretează presupusa „hartă a karmei noastre” prin pozițiile planetelor și stelelor, conform Dailystar.co.uk.

Au apărut teoriile conspirației după ce o navă a surpat podul din Baltimore. Andrew Tate și Alex Jones, cei mai vehemenți: ”E atac cibernetic. Al Treilea Război Mondial probabil a început deja”

Acum, Kumar a apelat din nou la aceste hărți străvechi pentru a prezice izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial, sugerând că acesta este chiar după colț, relatează Daily Star.

El a dezvăluit: „2024 a fost prezis a fi major îngrijorător în ceea ce privește condițiile de război în punctele fierbinți din întreaga lume, în special în jurul datei de 8 mai a fost indicat purtând cea mai mare escaladare în astfel de fronturi de război precum Coreea, China-Taiwan, Orientul Mijlociu, implicând Israelul și alții din Orientul Mijlociu, și Ucraina-Rusia, furia NATO ar putea, de asemenea, să-și găsească expresia.”

De asemenea, el a făcut aluzie la posibile crize de sănătate sau demisii în rândul liderilor implicați în aceste conflicte. În plus, el a avertizat asupra impactului grav asupra aviației și turismului, avertizând asupra unor posibile conspirații sau evenimente înșelătoare.

Donald Trump spune că SUA riscă un „Al treilea război mondial” şi „depresiunea” din anii 1930

Astrologul a prezis: „În lumina acestor detalii, impresia care se desprinde este că un indiciu bine definit de alertă a găsit o mențiune pentru o mai bună îngrijire și o strategie adecvată pentru oamenii care contează în țările aflate în război, direct sau indirect. Acum, ziua de marți, 18 iunie 2024, are cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa cel de-al treilea război mondial, deși 10 și 29 iunie pot avea și ele un cuvânt de spus”.

Interesant este că această prognoză vine la scurt timp după ce oficialii britanici au lansat un site web care ghidează națiunea cu privire la stocurile necesare în caz de conflict. Dacă ne luăm după previziunile sale, acesta ar putea avea loc mult mai devreme decât se anticipa.

Profeție teribilă a lui Nostradamus. Prezicătorul „a văzut” războiul din Israel: „Al Treilea Război Mondial va începe din cetatea lui Dumnezeu”

Spynews
Star Matinal. Nick Rădoi, primele declarații după cele patru operații dificile suferite. Milionarul a revenit în România: "Au fost niște momente foarte grele..." / VIDEO
Bzi.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Fanatik.ro
Insula din Mediterană unde româna este una dintre cele mai vorbite limbi. Este un paradis turistic pentru români și nu numai
Capital.ro
A DISPĂRUT comoara României. Totul a ajuns la STRĂINI
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
De ce sunt SUA vulnerabile la atacuri din partea ISIS. Semnale de alarmă după o operațiune recentă
Spynews
Încă o vedetă a semnat cu Antena Stars! Este foarte talentată, are piese în trending, dar are și o viață controversată! De când o poți vedea pe tv și în ce fel de format
Spynews
Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit înecat în Lacul Snagov. Dragoș era tatăl unei fetițe de doar 2 anişori / FOTO
Evz.ro
Roxana Vancea, fosta asistentă de la „Neatza”, revine în televiziune
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Oana Roman s-a săturat de singurătate şi a dat anunţ matrimonial: 'Caut...'
Playsport.ro
Surpriză URIAȘĂ! Cine comentează la PRO TV meciul România - Ucraina
kanald.ro
Cât a costat rochia de nuntă a Anei-Maria Barnoschi? Aceasta nu s-a uitat la bani
Capital.ro
Doliu național. România a pierdut un MARE NUME: A plecat să slujească îngerii
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Cod galben de caniculă în România emis de ANM
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?