„Noul Nostradamus”, dezvăluiri şocante: Care ar fi cu adevărat cauza cutremurelor din Balcani

După Carmen Harra şi clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, Noul Nostradamus vine cu noi dezvăluiri despre teribilele cutremure care au devastat Turcia şi Siria. Potrivit Serviciului Geologic al Statelor Unite, niciun cercetător nu a prezis vreodată un cutremur major

22 feb. 2023, 14:18
„Noul Nostradamus”, dezvăluiri şocante: Care ar fi cu adevărat cauza cutremurelor din Balcani

Athos Salome, „Noul Nostradamus”, în vârstă de 36 de ani, a venit cu o avertizare în ceea ce privește consecințele cutremurelor din România și alte țări. După cel de-al doilea cutremur cu magnitudinea de 5,7 care s-a produs în țara noastră, oamenii sunt îngrijorați de noi mișcări seismice, iar imaginile din Turcia şi Siria au îngrozit o lume întreagă.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia: „Indiferent în ce colţ al lumii se produce cutremurul, eu îl ‘văd’ în camera mea şi îi simt intensitatea”

Pe data de 14 februarie 2023 a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter în județul Gorj,  la o adâncime de aproximativ 40 de km (25 mile). Seismul a fost resimțit atât în București, cât și în Cluj, dar din fericire nu au existat pagube semnificative în niciunul dintre orașe.

Cutremurele sunt mișcări seismice care apar în scoarța pământului. Există trei cauze principale ale acestora: alunecările de teren, vulcanismul și tectonica. Mișcările seismice cauzate de alunecările de teren sunt de importanță minoră și sunt cauzate de o anumită adaptare internă, determinată de ruperea sau alunecarea blocurilor interne de rocă.

„Noul Nostradamus”, dezvăluiri șocante: Nu sunt dezastre naturale”

Salome, cunoscut sub numele de „Nostradamul al zilelor noastre”, nu este de acord cu teoriile seismologilor și susține că ceea ce s-a întâmplat în Turcia, Siria și chiar România, ar fi consecințele războaielor, conflictelor, antrenamentelor cu rachete din Ucraina: „E simplu să afli adevărul despre cutremure, doar uitați-vă la unde sunt localizate țările în care tragediile acestea s-au întâmplat. Nu sunt dezastre naturale”

Carmen Harra aruncă bomba! Clarvăzătoarea a vorbit despre cutremurul din România: „Va fi un alt cutremur mare. Am văzut lucruri oribile, m-au marcat pentru tot restul vieții”

Salome spune că predicțiile pentru România sunt posibile doar atunci când se întâmplă totul natural, dar cutremurele sunt cauzate de conflictele țărilor vecine României. De asemenea, el se teme pentru Iran și Israel, despre care spune că pot suferi un dezastru major.

Scoarța Pământului s-a format din diferite bucăți numite plăci tectonice. Multe dintre aceste plăci sunt într-o coliziune constantă. Cele mai multe cutremure au loc fix în „zona de contact”. Cea mai mare falie găsită în statele unite: Falia San Andreas.

Salome l-a dat ca exemplu pe cercetătorul olandez Frank Hoogerbeets, care a prezis că un cutremur cu magnitudinea mai mare de 7,5 va lovi Turcia și Siria. Predicția sa s-a adeverit trei zile mai târziu, atunci când luni (6 februarie), patru cutremure majore au zguduit cele două țări. În prezent, numărul deceselor cauzate de cutremure se ridică la 45.472, crescând cu fiecare oră care trece.

Nciun cercetător nu a prezis vreodată un cutremur major

Potrivit Serviciului Geologic al Statelor Unite, niciun cercetător nu a prezis vreodată un cutremur major. Metoda folosită este controversată. Practic, se efectuează cercetări extinse asupra cutremurelor anterioare, se analizează pozițiile planetelor și astfel se găsește un model de utilizat pentru a anticipa cutremurele cu magnitudini mari din viitor.

Cercetătorul olandez Hoogerbeets prezice un cutremur major în Afganistan, Pakistan și India, dar  Departamentul Meteorologic al Pakistanului a respins afirmația. Atunci, Hoogerbeets a declarat: „Nu este o afirmație, nu am spus niciodată că se va întâmpla, acele regiuni sunt o probabilitate.”

Este extrem de important ca oamenii din regiunile predispuse la cutremure să fie pregătiți și să nu aibă iluzia că predicțiile sunt 100% exacte.