Noul secund al naţionalei îi stârneşte râsul lui Reghecampf: Hahaha, acum înţeleg multe!

Conflictul dintre selecţionerul Victor Piţurcă şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, îşi derulează aproape zilnic câte un episod, tehnicianul roş-albaştrilor comentând numirea lui Vivi Răchită ca antrenor secund al echipei naţionale.

25 mart. 2014, 08:37
Noul secund al naţionalei îi stârneşte râsul lui Reghecampf: Hahaha, acum înţeleg multe!

Fostul fundaş stelist Valeriu Răchită va fi antrenor secund la echipa naţională de fotbal a României, după ce Florin Marin a preluat-o pe Astra Giurgiu.

Numirea a fost taxată imediat de antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, care a postat pe Facebook: „Hahaha! Acum înţeleg multe! Totuşi, mult noroc…„.

Reghecampf şi Răchită au fost colegi la Steaua, în sezonul 1996/1997, dar săptămâna trecută Răchită l-a apărat pe Victor Piţurcă în conflictul cu antrenorul Stelei. „Dacă aş fi fost în locul lui Reghe, nu cu un titlu câştigat, ci cu 17 campionate, nu aş putea să jignesc un fost antrenor al meu, care la un moment dat m-a luat la echipă. Ca un antrenor de club să îşi permite să comenteze selecţia, numai la noi se poate întâmpla.

Reghe, când îmi era coechipier, cel mai bun prieten al lui era Sabin Ilie, erau trupa de şoc. Acum este pe val, dar în viaţă ar trebui lăsat loc şi de bună ziua. Selecţionerul nu a început această dispută şi nici el nu trebuia să ridice piatra„, a spus Răchită.

Vivi Răchită (43 ani) a fost de trei ori campion naţional cu Steaua şi a câştigat trei Cupa României, cu Petrolul şi Steaua, şi Cupa Bulgariei, cu Litex Loveci.

Citeşte şi Reghecampf detonează BOMBA: „Mi s-a propus să antrenez echipa naţională”