Noul trend in materie de terase

Pergolele retractabile sunt o modalitate excelentă și practică de a oferi teraselor mai multă funcționalitate și originalitate. Structurile stabile din aluminiu oferă o protecție fiabilă pe orice vreme și în diferite perioade ale anului. Noul trend în materie de terase sunt pergolele cu acoperis retractabil deoarece sunt elegante, durabile și în pas cu tehnologia.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 07:56
Noul trend in materie de terase

Firmele specializate pun la dispoziție pergole de aluminiu, realizate din profile de aluminiu de înaltă calitate. Poți alege modelul, dimensiunea și accesoriile dorite. Părțile laterale ale terasei acoperite pot fi închise, astfel încât terasa să se transforme într-o grădină de iarnă sau o terasă de vară perfectă. Atunci când alegi culoarea pergolelor, o poți face ținând cont de culoarea pereților, acoperișului, ramelor ferestrelor sau a altor elemente. Produsele sunt acoperite folosind o tehnică specială de vopsire pentru profile din aluminiu.

Închideri terasă

Poți instala și pergole de dimensiuni mari, cu ajutorul specialiștilor. Acestea îți permit să stai pe terasă afară, în orice anotimp, ceea ce este foarte convenabil pentru cei cărora le place să organizeze întâlniri cu prietenii sau să stea la aer curat. Mai mult decât atât, pergola poate fi completată de închideri cu sticlă.

Un astfel de element pentru închideri terasă  poate fi utilizat ca o alternativă ideală la o structură mai greoaie. Poți înlocui, dacă preferi aspectul modern, și o structură de lemn cu o structură de aluminiu, sau să alegi o construcție mai ușoară în locul construcțiilor de beton. 

Aluminiul este atractiv, dar în același timp satisface cerințele mari ale teraselor, fiind rezistent la stres mecanic și la factori externi adverşi. Modelele în trend se încadrează bine în interiorul curților, langă clădiri, lângă piscine și chiar pe terase la apartament. 

Avantajul principal pentru tine, ca proprietar de terasă, este considerat capacitatea de a extinde pergola și pereții laterali ai acesteia.

Pergole inovatoare pentru terase

Prezența unui acoperiș pe o terasă este, fără îndoială, avantajul oricărei structuri de acest tip. Grădina este o parte integrantă a casei și ne străduim să respirăm mai des aer curat, bucurându-ne de natură și confort. Pergolele din aluminium retractabile creează conceptul sănătos în aer liber: aer proaspăt și protecție împotriva vântului și împotriva ploii; protecția solară prevenind supraîncălzirea și asigurând astfel, condiții de temperatură confortabile. 

Noile pergole sunt sisteme inovatoare pentru organizarea spațiului pe terase, echipate cu un acoperiș cu membrană sau lamele retractabile. Un astfel de proiect poate fi echipat cu sisteme de protecție anti-vânt, protecție cu sticlă glisantă sau panouri culisante. 

Combinația acestor elemente îți permite să creezi o terasă adăpostită și confortabilă, chiar la tine acasă sau la terasa comercială pe care o administrezi. Astfel, te bucuri de noul trend în materie de terase, și beneficiezi de avantajele unui sistem sigur, modern și calitativ, care îți oferă confortul de care ai nevoie.

Dacă și tu îți dorești să poți folosi terasa în orice anotimp, ajută-te de informațiile de mai sus, și începe să faci planuri. Investește în terasa ta, și în timpul tău de calitate! Sun Leader este alături de tine cu soluții potrivite, create pentru a-ți satisface nevoile și dorințele legate de terasă.