Noutate în dormitor: Descoperă atingeri exploziv de erotice

Conform unor proaspete descoperiri, atunci când îţi atingi iubitul într-un anumit fel, nu doar îi faci sângele să clocotească, dar amândoi căpătaţi senzaţia de apropiere.

RomaniaTV.net
27 feb. 2013, 09:31
Noutate în dormitor: Descoperă atingeri exploziv de erotice

Poate e si din cauza rugamintilor barbatilor de a-i apasa mai cu putere atunci cand le faci masaj, dar majoritatea femeilor considera ca cel mai bun mod de a atinge un tip in pat este cu aceeasi presiune ca atunci cand ii masezi umerii.

Insa expertii spun ca atingerile blande pot avea un impact mult mai mare asupra iubitului tau si a actului sexual.

Citeste si: 10 atingeri care-l fac sa arda de placere

„Atingerile usoare pot fi si mai erotice decat cele ferme, deoarece par neasteptate si sunt extrem de intime”, explica prof. dr. Barton Goldsmith, autor al cartii „Emotional Fitness for Intimacy”.

Citeste si: Sex oral – 5 reguli de baza

Aceste miscari tandre starnesc eliberarea hormonului placerii – oxitocina. Cu cat „fierbe” mai multa oxitocina prin corp atunci cand esti cu cineva, cu atat mai apropiata te simti fata de respectiva persoana.

Citeste si: 4 locuri unde sa nu-l atingi fara aprobare

Mai mult, cand cercetatorii de la Cedars-Sinai Medical Center si de la Universitatea California din Los Angeles au vrut sa descopere care dintreatingeri – cele blande sau cele apasate – duc la o eliberare mai furtunoasa de oxitocina, rezultatele au au aratat ca cele blande castiga detasat.

Pornind de la aceste date, am consultat experti pentru a descoperi cele mai bune modalitati prin care sa te folosesti la maximum de aceste atingeri.

Citeste locurile pentru atingeri exploziv de erotice pe Cosmopolitan.ro.