Noutăţi despre "bebeluşul regal". Vezi anunţul făcut de Casa Regală a Marii Britanii

Publicat: Marţi, 23 Iulie 2013 15:50 // Actualizat: Marţi, 23 Iulie 2013 15:50 // Sursa: RTV.net

Ducesa Kate, soţul său, prinţul William, şi noul lor născut "sunt cu toţii bine", a informat marţi palatul regal, în timp ce cuplul princiar a mulţumit personalului de la maternitate pentru atenţia deosebită de care s-au bucurat.

Foto: Daily Mail

"Mama, tatăl şi fiul lor erau cu toţii bine în această dimineaţă', a anunţat într-un comunicat secretariatul de presă al cuplului princiar, de la Palatul Kensington.

"Am dori să mulţumim personalului din aripa privată Lindo (de la spitalul St. Mary, unde a născut Kate) şi întregului spital pentru atenţia deosebită pe care am primit-o toţi trei", a declarat cuplul în primul lor comunicat de la naşterea fiului lor, luni după-amiază.

"Ştim că este o perioadă extrem de agitată pentru spital şi am dori să mulţumim tuturor - personalului, pacienţilor şi vizitatorilor - pentru înţelegerea lor în această perioadă", se afirmă în comunicat.

Kate, ducesă de Cambridge, a născut luni un băieţel de 3,8 kilograme. Copilul, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, dar care are deja titlul de prinţ de Cambridge, ocupă locul al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

CITEŞTE ŞI: Presa britanică a salutat naşterea ''BEBELUŞULUI REGAL''. Numele tabloidului The Sun a fost schimbat

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 iul 17:20
...regal, în timp ce cuplul princiar a mulţumit personalului de la maternitate pentru atenţia deosebită de care s-au bucurat. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H