Noutăţi despre „bebeluşul regal”. Vezi anunţul făcut de Casa Regală a Marii Britanii

Ducesa Kate, soţul său, prinţul William, şi noul lor născut "sunt cu toţii bine", a informat marţi palatul regal, în timp ce cuplul princiar a mulţumit personalului de la maternitate pentru atenţia deosebită de care s-au bucurat.

RomaniaTV.net
23 iul. 2013, 12:50
Noutăţi despre „bebeluşul regal”. Vezi anunţul făcut de Casa Regală a Marii Britanii

„Mama, tatăl şi fiul lor erau cu toţii bine în această dimineaţă’, a anunţat într-un comunicat secretariatul de presă al cuplului princiar, de la Palatul Kensington.

„Am dori să mulţumim personalului din aripa privată Lindo (de la spitalul St. Mary, unde a născut Kate) şi întregului spital pentru atenţia deosebită pe care am primit-o toţi trei”, a declarat cuplul în primul lor comunicat de la naşterea fiului lor, luni după-amiază.

„Ştim că este o perioadă extrem de agitată pentru spital şi am dori să mulţumim tuturor – personalului, pacienţilor şi vizitatorilor – pentru înţelegerea lor în această perioadă”, se afirmă în comunicat.

Kate, ducesă de Cambridge, a născut luni un băieţel de 3,8 kilograme. Copilul, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, dar care are deja titlul de prinţ de Cambridge, ocupă locul al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

CITEŞTE ŞI: Presa britanică a salutat naşterea ”BEBELUŞULUI REGAL”. Numele tabloidului The Sun a fost schimbat