Noutăţi despre stare fotbalistului lui Dinamo, Perovic: „Era plin de sânge şi avea gura puţin într-o parte”

Sârbul Slavko Perovic a părăsit accidentat terenul de joc în meciul Dinamo - FCSB, fiind lovit în plină figură de Iulian Cristea, fundaşul vice-campioanei.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 07:23
Noutăţi despre stare fotbalistului lui Dinamo, Perovic: „Era plin de sânge şi avea gura puţin într-o parte”

A fost un derby pe care Perovic nu îl va uita prea curând, atât prin prisma faptului că Dinamo a obţinut o victorie pe cât de nesperată, pe atât de importantă pentru moral, dar şi pentru lovitura primită în prelungirile primei reprize. Din nefericire pentru el, nu a putut termina meciul pe teren, bucurându-se alături de colegii săi şi de fani. Atacantul lui Dinamo a fost lovit cu gheata în faţă de Iulian Cristea şi a căzut inert pe gazon, ulterior fiind transportat la spital, plin de sânge.

„Ne bucurăm că este bine, din câte am înţeles este la spital, e totul ok. A fost foarte mult sânge şi ne-am speriat, unii erau să vomite pe teren. Era clar de roşu, pentru că Perovic era plin de sânge şi cred că i-a dat direct în maxilar, că s-a şi văzut că avea gura puţin într-o parte”, a declarat Deian Sorescu la flash interviul de după meci.

„Este o bucurie enormă pentru acest meci, dar cu un ochi suntem fericiţi, cu un ochi plângem, pentru că am ratat şansa de a intra în play-off. În play-off sunt echipe foarte bune şi cred că meci de meci erau asemenea suporteri. Pentru ei am muncit în această seară, au fost extraordinari”, a mai adăugat Sorescu, autorul pasei decisive de la golul al doilea al lui Dinamo, marcat de repatriatul Lazăr.

Foto: telekomsport.ro

Citeşte şi: ALL STAR GAME 2020: Team LeBron a câştigat titlul NBA şi l-a omagiat pe Kobe Bryant VIDEO