Noutăţi pentru aspiranţii la titlul de medic specialist

Medicii, dentiştii şi farmaciştii care finalizează pregătirea de specialitate până pe 31 decembrie 2018 pot obţine titlul de specialist dacă trec de sesiunea de examen ce va fi organizată în lunile ce urmează de Ministerul Sănătăţii, arată un comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.

15 aug. 2018, 13:45
Noutăţi pentru aspiranţii la titlul de medic specialist

Examinarea va avea loc în perioada 17 octombrie – 23 noiembrie anul acesta, cu excepţia specializării Anestezie şi terapie intensivă, pentru care examenul se organizează până la data de 15 septembrie 2018, în acelaşi timp cu cel pentru Diplomă Europeană în Anestezie (EDA), scrie zdi.ro.

Citeşte şi Anunţ important de la Ministerul Sănătăţii în legătură cu virusul West Nile. Ce recomandări a făcut autorităţilor locale

Candidaţii din reţeaua de asistenţă medicală vor putea să-şi depună dosarele de înscriere în perioada 3-18 septembrie, la camera 5 a Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, de luni până joi, între orele 9.30-15.00, dacă aici au efectuat minimum 75% din pregătirea de rezidenţiat.

Cei care se specializează în Anestezie şi terapie intensivă trebuie să se înscrie în acelaşi loc, în intervalul 20-31 august. Perioada de înscriere este valabilă şi pentru cadrele didactice şi de cercetare ştiinţifică medicală, precum şi pentru specialiştii aflaţi la a doua specializare, ale căror dosare trebuie să ajungă la Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică sau la Ministerul Sănătăţii.