Nu a durat prea mult despărțirea. Viorel și Vulpița s-au împăcat. Ei așteaptă al treilea copil

Viorel Stegaru și Vulpița s-au împăcat. Deși bărbatul anunța că nu mai vrea să audă de ea, se pare că dragostea e mare și nemuritoare între ei.

06 mai 2023, 13:35
Nu a durat prea mult despărțirea. Viorel și Vulpița s-au împăcat. Ei așteaptă al treilea copil

La finalul lunii martie, Viorel Stegaru anunța că e singur, după ce Veronica a plecat de acasă. Bărbatul a precizat atunci că cei doi copii ai lor au rămas în grija lui.

Ulterior, la o lună distanță, Veronica a făcut marele anunț, acela că este însărcinată pentru a treia oară. Ba chiar le-a arătat fanilor și imagini cu burtica de gravidă. Asta nu-i tot. Bomba abia acum vine. Veronica și Viorel s-au împăcat, iar bărbatul a primit-o, din nou, pe Vulpiță acasă.

Extrem de fericită, Vulpița a postat pe rețelele sociale o poză alături de soțul ei, prin intermediul căreia îi anunță pe fani că s-au împăcat.

Vulpiţa este gravidă din nou

După ce nu au mai fost văzuți în emisiune, nimeni nu a mai știut de ei nimic, iar asta a generat semne de întrebare pe Internet. La doar câteva săptămâni de când Viorel Stegaru a anunțat despărțirea de ea și a confirmat public că va rămâne cu ambii copii, aceasta a anunțat că este însărcinată.

Într-o postare pe contul personal de socializare, fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru a publicat o imagine cu o burtică de graviduță. Aceasta a anunțat că urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Mai mult de atât, ea a mai lansat și o provocare, i-a îndemnat să ghicească ce zodie ar urma să fie bebelușul pe care îl poartă în pântece. ”Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, este mesajul scris de Vulpiţa.