Nu aduce anul ce aduce Luna Nouă în Scorpion! Nadd Hu a explicat cât de radicală va fi schimbarea: „Am pășit într-o nouă eră a vieții”

Luna Nouă în Scorpion schimbă radical viața nativilor, iar Nadd Hu a vorbit despre cum se reflectă acest lucru în viața noastră, dar și ce tip de schimbări vor avea loc la nivel energetic și astral.

14 nov. 2023, 13:10
Nu aduce anul ce aduce Luna Nouă în Scorpion! Nadd Hu a explicat cât de radicală va fi schimbarea: „Am pășit într-o nouă eră a vieții”
Nu aduce anul ce aduce Luna Nouă în Scorpion! Nadd Hu a explicat cât de radicală va fi schimbarea: „Am pășit într-o nouă eră a vieții”

Luna Nouă în Scorpion vine la pachet cu modificări energetice și astrale uriașe și se pare că nici vedetele nu pot să fugă de puterea astrelor. Nadd  Hu, fosta concurentă de la „Chefi la Cuțite”, a vorbit pe pagina ei de Instagram despre evenimentele planetare care au loc în această perioadă și despre cum vor fi resimțite aceste aspecte.

Citește și: Ei sunt cei mai devotați bărbați din zodiac. Sunt atenți, iubitori și fac totul pentru partenerele lor

Cu puțin timp în urmă, Nadd Hu a făcut o postare, pe pagina ei de Instagram, în care vorbește despre cât de mare va fi impactul acestui eveniment astrologic în viața noastră. Este vorba despre Luna Nouă în Scorpion, despre care afirmă că deja își face simțită prezența în viața ei.

Mai exact, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a precizat că în această perioadă este foarte important să reflectăm asupra dorințelor noastre, iar asta pentru că urmează o perioadă cu foarte multe schimbări majore în viețile tututor.

Mai mult decât atât, Nadd Hu a mai afirmat că este foarte important să luăm o foaie de hârtie pe care să scriem afirmațiile și dorințele pe care ni le dorim, apoi să lucrăm spre acestea până obiectivele sunt atinse.

Totodată, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” a mai susțin că ea simte deja o schimbare ce a avut loc în această perioadă.

„De Lună Nouă setăm intenții, dorințe, facem și afirmații, iar de Luna Plină facem eliberări și ne dăm seama unde avem de lucrat și la ce trebuie să renunțăm. Urmeze niște transformări foarte mari în viețile noastre. Eu simt, nu știu dacă e din cauza faptului că sunt și Scorpion și a fost și ziua mea. Mă simțit că am pășit într-o nouă eră a vieții mele. Ce vă recomand eu să faceți este să va puneți întrebări, luați-vă timp voi cu voi. Luați-vă o foaie și indiferent de problema care vă frământă, puneți-vă întrebări despre acel subiect. Încercați să folosiți sintagma „cu adevărat”. Așteptați răspunsul. Ar fi ideal să scrieți lucrurile care va trec prin cap. Apoi, după ce ați răspuns, măcar să fie ceva clar, atunci începeți să cereți curaj, călăuzire, puteți chiar să afirmați asta. Abia apoi putem să începeți să vă scrieți lista de dorințe. Pentru că e vorba de Lună Nouă în Scorpion va sugerez să aveți curaj pentru luarea deciziilor. După o schimbare vine mereu ceva mai bun.”, a precizat Nadd Hu, în urmă cu puțin timp, pe Instagram.

Citește și: Horoscop Alina Bădic. O zodie primeşte mesaje karmice, probleme pe axa banilor