Nu ai o dispoziție bună în ultima vreme? Fii atent la VAMPIRII energetici din jurul tău dacă ești UNA din aceste ZODII

Marte a intrat în Leu în 20 mai, imediat după ce i s-a opus tot lui Pluto retrograd. De parcă nu ar fi de ajuns, opoziția a fost strâns legată de Luna nouă neagră

22 mai 2023, 06:00
Nu ai o dispoziție bună în ultima vreme? Fii atent la VAMPIRII energetici din jurul tău dacă ești UNA din aceste ZODII

Ultimele două săptămâni au fost haotice. Iar lucrurile nu se vor calma prea curând. Unele planetele își schimbă semnele, iar altele agită spiritele prin aspectele pe care le fac. De exemplu, Marte, planeta conducătoare a Berbecului, se află în Rac, de unde interacționează cu visătorul Neptun în Pești. Altfel spus, este mai ușor să îți imaginezi că faci lucruri decât să te apuci să le și faci. De asemenea, ar trebui să ai grijă de oamenii care îți consumă energia și se angajează în certuri pasiv-agresive. De asemenea, este posibil să duci o „bătălie” fără să-ți dai seama, așa că folosește-ți cea mai bună judecată. În schimb, găsiți o priză potrivită și reîncărcați-vă bateriile.

Horoscop rune 22-28 mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă o săptămână grea

Jupiter și-a făcut debutul oficial în Taur pe 16 mai, și imediat după s-a confruntat cu Pluto retrograd în Vărsător. În ciuda influenței incontestabil pozitive a lui Jupiter, faptul că este asociat cu Stăpânul Lumii întunecate ne face să credem că acest tranzit este cel mai ușor și nici cel mai confortabil. Pentru a cultiva și întruchipa adevărata valoare a stimei noastre de sine, trebuie mai întâi să privim în jurul nostru, începând cu a privi în afara noastră. Pluto dezvăluie ceea ce a fost ascuns minții noastre conștiente, permițându-ne să ne revitalizăm și să ne reconectăm cu puterea noastră.

Mai mult, Marte a intrat în Leu în 20 mai, imediat după ce i s-a opus tot lui Pluto retrograd. De parcă nu ar fi de ajuns, opoziția a fost strâns legată de Luna nouă neagră din 19 mai. Este ușor să lăsăm egoul nostru să ia tot ce este mai bun din noi, dar este în interesul tuturor acum să renunțăm la mentalitățile fixe.

Așa stand lucrurile este foarte important să fii atent la oamenii din jurul tău, pentru a te putea feri de vampirii energetici. Dacă ești una dintre aceste trei zodii, ești predispus să-i atragi lângă tine.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tranzitul de la primăvară la vară aduce efect de bumerang

BERBEC
Ești iritabil dintr-o varietate de motive. Marte, conducătorul tău planetar, va forma un trigon pasiv-agresiv cu Neptun, făcându-te predispus la strălucire și la apărare. Pentru că influențează atât casa a patra, cât și a douăsprezecea a inconștientului, cel mai probabil vei simți nevoia să faci un pas înapoi și să ieși din defensivă. Evită luptele de putere și fii cu ochii în patru. Jupiter s-a ciocnit cu Pluto retrograd pe 17 mai, când tranzita cea de-a 11-a casă a asociațiilor, afacerilor comunitare și libertății individuale. Deși Jupiter aduce binecuvântări, alinierea lui cu Pluto poate scoate la lumină energii greu de înfruntat. Marte, planeta ta conducătoare, va lua o pauză pe 20 mai când va intra în Leu, a cincea casă a autoexprimarii. Cu toate acestea, Pluto și Planeta roșie vor fi în opoziție în același timp. Luptele de ego și jocurile de putere sunt inevitabile și toxice.

LEU
Mintea ta poate fi tulburată de incertitudinea viitorului, dar nu există niciun motiv să fii atât de dur cu tine însuți. Marte, de exemplu, s-a ciocnit cu evazivul Neptun. Amintește-ți că aceste energii activează două dintre cele mai private zone ale horoscopului tău: casa a opta a schimburilor intime și casa a douăsprezecea a tiparelor inconștiente. Fii blând cu tine însuți, deoarece acest lucru ar putea declanșa o reacție în lanț de evenimente, variind de la schimbări de dispoziție până la lupte subtile pentru putere. Așa că este esențial să exersezi autocompasiunea.

Pe o notă mai pozitivă, Jupiter intră în casa ta de apariție publică, făcând anul care vine extrem de favorabil pentru proiecte de carieră și faimă. Problema este că Jupiter îl  activează pe Pluto retrograd în casa ta de relații. O nouă ofertă de muncă care intră în conflict cu obligațiile tale actuale? Dacă viața personală și cea profesională nu interferează una cu cealaltă, problema poate fi că pur și simplu doriți mai mult spațiu decât sunt dispuși să vă ofere superiorii.

Marte intră în semnul tău pe 20 mai, ceea ce va încălzi lucrurile.Marte va fi, de asemenea, în opoziție directă cu Pluto în aceeași zi. Dacă te simți într-o dispoziție neplăcută sau brusc plin de furie, fă-ți timp pentru tine și încearcă să te relaxezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.