Nu ai timp de sex? Iată câteva sfaturi simple pentru o partidă rapidă

Oamenii din ziua de azi au o mulţime de lucruri de făcut aşa că este uşor că sexul să fie pe ultimul loc pe o listă a priorităţilor. Însă un sex rapid (quickie) îţi poate fi de un real folos când este vorba despre întărirea relaţiei de cuplu şi îmbunătăţirea stării de spirit.

16 mai 2013, 19:58
Nu ai timp de sex? Iată câteva sfaturi simple pentru o partidă rapidă

Te gândeşti că nu ai timp pentru sex? Indiferent că ai la dispoziţie doar 5 minute, iată câteva idei pentru o partidă rapidă. Să ai orgasm în doar 5 minute sau mai puţin este un obiectiv ambiţios şi, cele mai multe dintre femei au nevoie de mai mult pentru a finaliză. Însă puţină planificare s-ar putea să dea rezultate:

 1. Gândeşte-te la sex

Pregăteşte terenul cu câteva ore înainte, trimitandu-i câteva sms-uri prin care îi spui ce vrei de la el sau ce vrei că el să-ţi facă.

2. Ce te excită?

Nu te aştepta la o penetrare profundă, imediata – gândeşte-te la ce altceva te excită – poate fi modul în care te tine în braţe, îţi sărută gâtul sau chiar cum se uită la tine.

 3. Intră în starea potrivită

Petrece ceva timp imaginandu-ţi un scenariu sexy – sau chiar la o scenă fierbinte pe care aţi experimentat-o sau doar ai citit/văzut-o.

Citeşte mai mult pe Sfatulpărinţilor.ro.