Nu e glumă: unde să te cazezi ieftin, cu doar 30 de lei, pe litoralul românesc (FOTO)

În România, pe litoral, există și cazări foarte ieftine. Iată o variantă accesibilă pentru orice buzunar.

25 iul. 2022, 08:58
Nu e glumă: unde să te cazezi ieftin, cu doar 30 de lei, pe litoralul românesc (FOTO)

Prețurile de pe litoralul Mării Negre au determinat turiștii români să plece la bulgari, greci sau turci. Alții au ales vestul continentului sau vacanțe exotice. Totuși, există și variante foarte ieftine, în special pentru cei mai libertini și mai puțin pretențioși.

Una dintre cele mai ieftine cazări de pe litoralul românesc se află în stațiunea Corbu. Doar 30 de lei trebuie să plătească turiștii dornici de aventură.

Zona special amenajată dispune de 12 corturi. Corturile dispun de băi și frigidere, la doar 130 de metri de mare.

„Fiecare are o tematică specială, inspirată din cultura amerindiană. O mică terasă în față, grup sanitar, duș, ventilator și un frigider”, a declarat Ionuț Bulgaru, administrator al campingului.

Pe plaja de la Corbu, turiștii pot veni cu propriul cort sau se pot caza în campingul special amenajat, cu doar 30 de lei/zi.

 

Litoralul românesc, într-un continuu declin

 

Au trecut vremurile în care stațiunea Mamaia era „vedeta de la Marea Neagră”, din perioada lui Radu Mazăre. Turiștii cu chef de petrecere vin doar în weekend, în zona de nord a stațiunii, special pentru cluburile scumpe, fără a face un întreg sejur.

Situația dramatică a turismului de la Marea Neagră l-a alertat pe primarul PNL din Constanța, Vergil Chițac. Potrivit acestuia, raportul calitate-preț oferit de România nu poate concura nici măcar cu Bulgaria și Grecia. În plus, criza economică și-a pus puternic amprenta, a recunoscut edilul local.

„Sunt cauze obiective pentru care turismul a regresat în toată România: comparativ cu anul trecut pe vremea asta s-au deschis granițele și cei care pleacă la mare au și alte opțiuni – Bulgaria, Grecia sau Turcia (…)”, a declarat primarul Vergil Chițac, printre aletele.