Mihai Trăistariu, reacţie dură după prestația lui Theodor Andrei din semifinala Eurovision: „Nu avea ce să caute pe scenă”. Cât a costat showul românului

România a ratat calificarea în marea finală Eurovision de sâmbătă, 13 mai, de la Liverpool. Theodor Andrei, reprezentantul României, s-a oprit în semifinale și a stârnit un val de reacții negative.

14 mai 2023, 23:44
Mihai Trăistariu, reacţie dură după prestația lui Theodor Andrei din semifinala Eurovision: „Nu avea ce să caute pe scenă”. Cât a costat showul românului

Mihai Trăistariu, care s-a clasat pe locul 4 la ediţia din 2006, critică prestaţia României la ediţia din acest an. Trăistariu nu dă vina pe Theodor Andrei, ci pe cei din spatele lui care nu s-ar fi ocupat să-i pregătească un show pe măsura Eurovision.

„Această melodie – cea a României – nu avea ce să caute pe scena Eurovision internațională. Singurul lucru pe care-l susțin în continuare este că acest copil ESTE TALENTAT! Theodor Andrei a participat la ceva festivaluri de mic, probabil a avut și profesor de canto … și a ajuns la un nivel vocal FOARTE BUN.

Însă … Theodor încă e mic și lipsit de experiența unor concerte mari. Nu a avut timpul necesar să digere CE ÎNSEAMNĂ Eurovision cu adevărat ! Și-atunci e o greșeală uriașă să citesc prin ziare că show-ul a fost gândit, conceput de el. Și aprobat, avizat, folosit apoi de TVR! (Eu, personal … cred că Tvr n-a mai crezut în el și n-a mai avut nici măcar chef să-i gândească ceva show. Și-atunci s-au prefăcut că-l lasă pe artist cu această sarcină.

Citește și: Reacția lui Marian Godină după ce Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent: ”Nu credcă este un copil abuzat. Doar nu-i aleg educația comentatorii de pe net”

Au vrut, practic, să arunce ulterior nereușita … pe copil !) Deci TVR experimentează în continuare, trimițând un copil necopt la Eurovision. Au mai făcut greșeala asta”, a fost reacţia lui Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook, potrivit Observatornews.

Mihai Trăistariu mai spune că pentru întregul spectacol de la Eurovision, Televiziunea Publică ar fi plătit nu mai puţin de 115.000 de euro.

„Din păcate România a venit cu un show chiar MAI PROST DECÂT ÎN FINALA ROMÂNEASCĂ!!! Totul complet șters. Totul neinteresant. Monoton. Nu tu mișcare, nu tu vreun dansator, vreo dansatoare, vreo figurație. Nimic colorat. Nimic viu. Fata aia a apărut 3 secunde la final, a punctat că omu’ nu se îmbracă în roz decât la Eurovision și a plecat cu viteza luminii. Nu știu cu ce l-a mânjit că nu am apucat să văd. Deci pentru asta a cheltuit TVR… 115.000 de euro. Așa scria presa azi ! Show-ul lui Theodor a costat 115.000 de euro”, mai spune Mihai Trăistariu.

Citește și: Anunțul făcut de prezentatorul Survivor România despre foștii concurenți: ”Vă mărturisesc că veți simți cum emoțiile vor atinge noi cote”