Nu este doar de băut, ci şi de pus în păr: Băutura MIRACULOASĂ care iţi face părul ca în reclame

Datorită vitaminei B şi a altor substanţe benefice pe care le conţine, BEREA poate deveni cel mai bun medicament pentru părul tău. Un tratament pe bază de bere este foarte indicat persoanelor care au părul deteriorat, fără volum şi lipsit de strălucire.

03 feb. 2016, 07:33
Nu este doar de băut, ci şi de pus în păr: Băutura MIRACULOASĂ care iţi face părul ca în reclame

Sunt mai multe variante în care puteţi folosi berea pentru ca părul să capete un aspect cât mai sănătos şi mai frumos:

Prima ar fi să vă clătiţi părul după şamponare cu o sticlă de 500 ml de bere bogată în drojdie. Lăsaţi tratamentul să îşi facă efectul preţ de 20 de minute, fără să clătiţi părul.

Al doilea tratament cu bere pentru păr constă în clătirea cu o cană de bere caldă, după spălare. Lăsaţi berea să acţioneze 5 minute, după care clătiţi cu apă călduţă.

Dacă aveţi reticenţe în ceea ce priveşte mirosul de bere din păr, trebuie să ştiţi că acesta va dipărea imediat după ce vă uscaţi părul.

CITEŞTE ŞI Din misterele istoriei. Cine a inventat berea?

De asemenea, există pentru fiecare problemă a părului câte o rezolvare:

Pentru păr deteriorat:

Amestecă 100 ml de bere cu două linguri de ulei vegetal de calitate superioară. Aplicaţi cnţinutul obţinut pe păr şi aşteptaţi jumătate de oră. Spălaţi părul cu apă călduţă.

Pentru păr fără volum:

Pune într-un vas un gălbenuş de ou, o linguriţă de miere şi, evident, o jumătate de pahar de bere. Aplică masca obţinută pe toată lungimea părului. Spălaţi părul cu apă călduţă.

Pentru a stimula creşterea părului:

Cumpăraţi din farmacie 2 conuri de brad mărunţite, adăugaţi 100 gr de frunze de mesteacăn şi turnaţi peste ele bere călduţă, atât cât să acopere celelalte ingrediente. Lăsaţi-le timp de 2 ore. Înăinte de a vă spăla părul, adăugaţi toate aceste componente pe rădăcină.