Nu îi poţi spune MAMĂ: Va sta 30 de ani în închisoare după ce s-a folosit de bebeluşul ei în scopuri perverse

O americancă de 25 de ani şi-a vândut bebeluşul bărbaţilor dornici de sex pentru a face rost de bani de chirie. În prezent, ea va petrece următorii 30 de ani după gratii pentru faptele înimaginabile pe care le-a comis.

29 ian. 2014, 15:29

Natisha Hillard, o tânără de 25 din Indiana, a recunoscut în faţa judecătorilor că a lăsat un bărbat de 40 de ani să facă sex cu bebeluşul ei de opt ori, în timp ce acesta avea o vârstă de doar câteva luni, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Profesoara care a făcut SEX CU UN ELEV, condamnată la 38 de ani de închisoare

Femeia a adăugat că avea nevoie de bani de chirie, motiv pentru care a recurs la acest gest greu de imaginat pentru o persoană normală. Incidentul a fost descoperit după ce maseuza lui Christopher M. Bour, bărbatul care a plătit pentru a face sex cu bebeluşul, a anunţat poliţia imediat ce a descoperit în calculatorul clientului său mai multe filme pornografice cu minori.

Şocant este faptul că mama a fost prezentă la şapte dintre cele opt abuzuri la care a fost supus micuţul bebeluş.

Citeşte şi Minoră fotografiată în ipostaze COMPROMIŢĂTOARE. Imaginile au fost postate pe Internet

Mai mult, bărbatul i-a cerut femeii să îl fotografieze în timp ce făcea sex cu copilul, recunoscând că mama sa i l-a dat de bunp voie. Atât mama, cât şi bărbatul au fost condamnaţi la închisoare.