Profesoara care a făcut SEX CU UN ELEV, condamnată la 38 de ani de închisoare

O profesoara a fost condamnata la 38 de ani de inchisoare pentru ca a facut sex cu un elev de 12 ani.Lui Ethel Anderson, 31 ani, i s-a spus ca este "cel mai negru cosmar al oricarui parinte" luni, cand a fost incarcerata intr-o inchisoare din Tampa, Florida.

03 ian. 2014, 09:48
Profesoara care a făcut SEX CU UN ELEV, condamnată la 38 de ani de închisoare

Judecatorul a spus ca fapta profesoarei este cu atat mai grava cu cat a incercat sa-i convinga pe parintii baiatului ca i-a facut un bine si ca a facut sex cu el in conditii de siguranta si igiena.

In timpul procesului, Anderson, care este casatorita, a negat acuzatiile, insa baiatul, care are acum 14 ani, a facut in fata judecatorului, in luna septembrie, marturii complete incredibile.

El a spus ca acum doi ani, cand lua meditatii in particular acasa la profesoara, aceasta l-a sarutat si i-a facut sex oral.

„Simteam atunci ca este iubita mea, o iubeam si mi-a spus ca ma iubeste. Prima data s-a frecat de picioarele mele, a inceput sa ma sarute pe urechi si gat si alte lucruri de genul asta”, a spus elevul in instanta.

Ethel Anderson, profesoara de arte si limbi straine la Scoala Elementara Mango, a inceput sa planga cand in proces au fost admise ca probe 230 de pagini ce contineau mesajele pe care i le-a trimis baiatului de 12 ani. „A fost terapie sexuala facuta cu un elev care avea probleme comportamentale grave”, s-a scuzat ea, potrivit ProTV.

Baiatul a mai povestit in timpul procesului ca nu ar fi vrut sa-si piarda virginitatea cu o perofesoara, insa ea a insistat si i-a spus ca-l doreste foarte mult.

Mama elevului a devenit banuitoare la un moment dat si l-a obligat pe acesta sa poarte microfon in timpul unei sesiuni de meditatie. Atunci a aflat ca profesoara ii agreseaza sexual copilul si s-a dus la politie.