Nu lăsaţi pâine nemâncată pe masă. Obicieuri care alungă prosperitatea din casa ta

Vă doriți mereu ca succesul și bogăția să vă urmărească? Nu trebuie doar să gândiți la acest lucru, ci să acționați. Iată care sunt cele mai vechi, dar eficace obiceiuri, pentru a atrage prosperitatea.

03 aug. 2018, 13:56
Nu lăsaţi pâine nemâncată pe masă. Obicieuri care alungă prosperitatea din casa ta

Tradiția spune că atunci când vă treziți dimineața, să călcați prima dată cu piciorul drept, apoi cu stângul. De asemenea, trebuie să vă încălțați cu ambii papuci! Totodată, nu trebuie să lăsați pe masă bucăți de pâine nemâncată, dacă vreți să fiți fericiți.

Nu mâncați din farfurii crăpate

Pentru a nu risca să vă fiți lipsiți de succes, nu mâncați din farfurii crăpate. Vesela spartă aduce ghinion și înseamnă că viața dumneavoastră se poate fisura. Dacă vreți să aveți mereu spor la bani, nu numărați banii dintr-o pușculiță și nu puneți niciodată geanta pe podea.

Pentru a se întoarce norocul, puneți sare pe toate pervazurile din casă. Lăsați sarea acolo până problemele se rezolvă, apoi o strângeți pe toată, cu mătura, fără să atingeți cu mâna, o puneți într-o pungă și o duceți departe de casă. Pentru ca banii să se înmulțească, țineți în portofel frunze de mentă și puțină scorțișoară.