Nu le-a venit să creadă. Vezi ce au găsit cercetătorii în GURA celui mai fioros PRĂDĂTOR MARIN FOTO

Cercetătorii unei universităţi din America au avut parte de o surpriză în momentul în care au încercat să captureze mai mulţi rechini în scopuri ştiinţifice. Astfel, în timp ce trăgeau la suprafaţă o momeală, oamenii de ştiinţă au descoperit că în gura rechinului se afla un alt rechin, mai mic.

13 aug. 2013, 18:02

Un rechin ghinionist a crezut că va avea parte de o cină gratuită, dar a ajuns să fie înghiţit de un alt rechin, de două ori mai mare. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Delaware au încercat să captureze rechinii pe care îi marcaseră în trecut pentru diferite cercetări, dar au avut parte de o surpriză, potrivit The Sun.

Citeşte şi A prins în undiţă un RECHIN, însă ceea ce a urmat a lăsat mască O PLAJĂ ÎNTREAGĂ VIDEO

Angajaţii departamentului de explorare oceanică au încercat să aducă pe vas un rechin tigru, când au descoperit în gura acestuia un câine de mare. Imaginile au fost postate ulterior pe Facebook, alături de mesajul:”Acest ghinionist câine de mare nu a rezistat tentaţiei de a mânca un peşte folosit ca momeală, dar din păcate a fost victima unuia dintre cei mai mari prădători din golf„.

Citeşte şi Un scafandru a vrut să SĂRUTE un rechin, dar s-a ales cu 285 de copci VIDEO