Nu mai ai nevoie de medicamente ca să scapi de durerile menstruale

Se spune că, cele mai grele dureri suportate de o femeie sunt cele ale naşterii, urmate de durerile menstruale lunare. Multe femei aleg să folosească diferite analgezice, când ar putea pur şi simplu să apeleze la un gadget foarte util şi ingenios.

RomaniaTV.net
21 apr. 2016, 09:46
Nu mai ai nevoie de medicamente ca să scapi de durerile menstruale

Livia este dispozitivul special conceput să te scape de crampele menstruale. Tot ce trebuie să faci este să îl porneşti, să inspiri adânc şi să expiri, iar în cel mai scurt timp scapi de cele mai crunte dureri pe care fiecare femeie este nevoită să le suporte lunar.

Citeşte şi  Evită aceste lucruri, când eşti la menstruaţie, pot fi mortale – toate femeile trebuie să citească!

Livia este un gadget creat special pentru femei şi are rolul, potrivit producătorilor, să blocheze undele de durere şi să nu le permită se să instaleze în corpul tău.

Mai mult decât atât, acesta pare a fi sigur şi destul de uimitor.De multe ori, se întâmplă să avem parte de dureri menstruale atât de mari încât am putea spune fără doar şi poate că pântecul se răzbună pe noi. Pentru persoanele care nu mai fac faţă durerilor menstruale lunare s-a inventat Livia, un dispozitiv discret care practic blochează durerea să nu ajungă la creier.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro