Nu mai e bomba-sexy de altădată! Cum arată acum MARIA, fosta soţie a lui MIHAIŢĂ NEŞU!

Au trecut patru ani de cand Mihaita Nesu a fost parasit de sotie, Maria. Intre timp, cei doi au si divortat, iar de cand a revenit la numele de fata, Gherman, de tanara nu se mai stie nimic.

RomaniaTV.net
21 mai 2017, 10:51
Nu mai e bomba-sexy de altădată! Cum arată acum MARIA, fosta soţie a lui MIHAIŢĂ NEŞU!

Pana in 2011, Mihata Nesu a avut o viata frumoasa si linistita, o cariera infloritoare si o casnicie fericita. Insa, o accidentare in timpul unui meci avea sa ii schimbe definitiv viata. De atunci, el se deplaseaza numai cu ajutorul unui carucior cu rotile si face eforturi uriase pentru a-si recapata macar partial mobilitatea. Necazurile nu s-au oprit aici pentru fostul stelist, scrie bzi.ro.

Citeşte şi Mihai Neşu, în vizită la George Ogăraru. Mesajul EMOŢIONANT al fostului fundaş VIDEO

Ambii parinti i-au murit, iar sotia l-a parasit. In 2012, Maria a hotarat ca nu mai poate ramane langa fotbalist si ca trebuie sa ia viata de la capat. Tanara si-a facut bagajele si s-a mutat inapoi in Oradea, acolo unde locuieste si fratele sau. De abia un an mai tarziu, Mihaita si sotia lui au divortat la notar, iar de atunci au intrerupt orice legatura.

Intre timp, Maria a revenit si la numele sau de domnisoara, Gherman, iar apropiatii spun ca si-a si refacut viata alaturi de un alt barbat, un tanar om de afaceri, alaturi de care deja locuieste. Mai mult, profitand de talentul pe care il are in design, Maria s-a apucat si de o mica afacere. Mai exact, ea deseneaza modele de pantofi, pe care mai apoi le vinde firmelor mari de incaltaminte din Romania. Planul acesteia pentru acest an este sa reuseasca sa isi deschida propriul atelier de incaltaminte.