Clarvăzătoarea Vera Lyon, „Baba Vanga din Kazahstan”, previziuni frapante despre soarta Rusiei: „O navă rusească navighează în ape tulburi. Către ea se îndreaptă o barcă în care se află Trump”

Clarvăzătoarea Vera Lyon, născută în Rusia, dar mutată de ani buni în Kazahstan, a făcut, de-a lungul timpului, previziuni care s-au adeverit în totalitate, ceea ce i-a atras supranumele de "Baba Vanga din Kazahstan". După cum era de aşteptat, celebra vizionară a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la soarta Rusiei, a Ucrainei, dar şi a celorlalte state ale lumii mai mult sau mai puţin implicate în războiul din Ucraina.

27 mart. 2022, 13:24
Clarvăzătoarea Vera Lyon, „Baba Vanga din Kazahstan”, previziuni frapante despre soarta Rusiei: „O navă rusească navighează în ape tulburi. Către ea se îndreaptă o barcă în care se află Trump”

Printre predicţiile Verei Lyon care s-au adeverit în timp se-numără următoarele:

  • schimbarea președintelui Ucrainei – alegerea lui Ianukovici, o lovitură de stat și venirea la putere a lui Poroșenko;
  • realegerea lui Vladimir Putin în 2018;
  • criza economică ce a început în 2014 din cauza sancțiunilor externe aplicate după anexarea Crimeei la Rusia;
  • prăbușirea Uniunii Sovietice, plecarea lui Gorbaciov din funcţiade șef de stat;
  • explozii în Volgograd în 2013.

Vera Lyon, previziuni despre Rusia în 2022

Pentru anul 2022, „Baba Vanga din Kazahstan” are o serie de viziuni importante referitoare la soarta Rusiei. Vera Lyon vede Rusia ca o navă care pluteşte pe ape învolburate, dar care depășește cu succes obstacolele. Asta s-ar putea traduce prin faptul că această confruntare cu Occidentul va continua, dar Rusia își va menține poziția.

Clarvăzătoarea face următoarele observaţii: „O navă mare navighează dinspre Rusia, dar se împiedică de un val, nu o lasă să plece. Valurile sunt neliniștite. Din partea Statelor Unite, dungi negre traversează cerul, de asemenea, apa este neagră. Văd o barcă în care se află marinari care vâslesc, iar în mijlocul bărcii este Trump cu mâinile la spate. Barca se îndreaptă spre nava rusească„.

Vera Lyon spune, de asemenea, că situația politică a Rusiei va rămâne neschimbată în 2022, lucru valabil atât pentru cetățeni, cât și pentru actuala putere.

Citeste si Reputatul astrolog ucrainean Maria Fedorovna Levchenko, previziuni despre soarta războiului: „Soarta Ucrainei nu va fi decisă de Uniunea Europeană, iar Rusia va fi forţată să se oprească”

„Totul este cam gri în țară și jumătate de ceață” (ceața este un mister).

Vladimir Putin îşi va păstra poziţia.

În ceea ce privește politica externă, ca și până acum, o mare atenție va fi acordată Orientului Mijlociu și întregului continent african.

Nu va exista un război cu China. Cu toate acestea, chinezii vor fi alungați din Rusia.

Previziuni despre soarta lumii în viitorul apropiat

Deşi previziunile Verei Lyon referitoare la soarta lumii nu fac referire doar la anul 2022, clarvăzătoarea spune că acestea se vor împlini într-un viitor nu foarte îndepărtat. Iată, aşadar, evenimentele viitoare pe care „Baba Vanga din Kazahstan” a reuşit să le vadă cu ochii minţii:

Desființarea NATO la inițiativa președintelui;

Desființarea UE sub influența șefului guvernului american;

Scăderea vânzărilor de arme produse în Statele Unite din cauza calității slabe a produselor;

Deteriorarea relațiilor dintre China și Statele Unite: este posibil ca evenimentele să ducă la declanşarea unui conflict armat;

Numeroase atacuri teroriste în Statele Unite;

Unificarea Coreei de Nord și a Coreei de Sud;

Monedele virtuale vor dispărea;

Oamenii de știință vor putea găsi urme ale civilizațiilor extraterestre din Antarctica;

Polii pământului își vor schimba poziția, ceea ce va duce la o schimbare bruscă a climei.

Citeste si Profeţiile Mucenicului Veaceslav, copilul-miracol pentru care nu existau secrete: „Ultimul conducător al Rusiei va avea o voinţă puternică şi va fi nevoit să arate cruzime”