Nu mai irosi banii pe pedichiură. Ingrediente din bucătărie îţi vor face picioarele să arate minunat

Călcâiele crăpate reprezintă o problemă pentru majoritatea persoanelor, în special pe durata verii. Din cauza lor, nu te poți bucura de o pereche de sandale frumoase, care să îți ofere un confort în plus atunci când mergi.

RomaniaTV.net
20 apr. 2017, 12:25
Nu mai irosi banii pe pedichiură. Ingrediente din bucătărie îţi vor face picioarele să arate minunat

Acum ai la îndemână câteva ingrediente simple, care îți vor transforma picioarele.

Hidratează-ți picioarele

Ai nevoie de 3 lingurițe de bicarbonat de sodiu și 4 pahare de lapte.

Cum o prepari?

Încălzește puțin laptele și adaugă bircabonatul de sodiu. Amestecă bine și pune lichidul într-un vas în care să îți încapă picioarele. Ține-le 10 minute și apoi clătește cu apă rece. Repetă procedeul 2 săptămâni iar picioarele tale îți vor mulțumi.

Mască naturală pentru tălpi

Ai nevoie de 1 linguriță de sare, ½ cană de suc de lămâie, 2 lingurițe de glicerină, 2 linguri de apă de trandafir, apă călduță, 1 piatră ponce.

Cum o prepari?

Amestecă apa călduță cu apa de trandafir și adaugă rând pe rând sarea, 10 picături de suc de lămâie, o linguriță de glicerină. Stai cu picioarele în apă 15 minute. După ce au trecut cele 15 minute, folosește piatra ponce pentru a-ți curăța călcâiele. Amestecă încă o linguriță de glicerină cu sucul de lămâie rămas și aplică pe călcâiele crăpate. Poți să lași textura să se usuce toată noaptea deoarece va pătrunde mai bine în piele și o va înmuia. Clătește cu apă călduță dimineața și repetă procedeul o dată pe săptămână.

Citește și Măștile faciale care întineresc pielea cu 10 ani pe clickpentrufemei.ro.