Nu mai ştia nimic de fratele ei de 15 ani şi a decis să îl caute. Când l-a găsit a avut parte de şocul vieţii ei

Linda Vine, in varsta de 58 de ani, fusese adoptata pe cand era un bebelus de doar 5 luni. Intr-o zi ea a decis sa isi caute familia biologica, inclusiv pe fratele ei vitreg, Leslie Ede.

07 iul. 2018, 12:21

Linda Vine a gasit pe Facebook pe cineva cu numele Medlissa Ede si s-a gandit ca ar putea fi sotia fratelui ei, scrie wowbiz.ro. A fost socata cand a descoperit de fapt ca femeia pe care o gasise era fratele ei. Barbatul incepuse sa se imbrace in femeie din anul 2005, iar in 2011 si-a facut o operatie de schimabre de sex.

Citeşte şi Regăsiri karmice. Cum îţi dai seama dacă vă ştiţi din altă viaţă, indicii care arată ca suntem în faţa unei relaţii karmice

„Timp de foarte multi ani simteam ca lipseste ceva din viata mea, iar acum stiu ca este vorba despre Melissa. Imi doream sa imi gasesc familia biologica, iar sexul Melissei nu a contat deloc. Sunt extaziata sa am o sora!”, a declarat Linda Vine, conform DailyStar.co.uk.

Melissa, care inainte era barbat si se numea Leslie, este si ea foarte incantata. „Am pierdut legatura cu toate celelalte rude ale mele dupa ce am devenit femeie. Sa o intalnesc pe Linda, care m-a cunoscut doar ca femeie, este o binecuvantare”, a declarat ea.

Cele doua femei, in varsta de 58 si 56 de ani pastreaza legatura si au devenit foarte apropiate.