N-o să-ţi vină să crezi cu ce au înlocuit CHINEZII CÂINII POLIŢIŞTI. Este un ANIMAL foarte vigilent

Poliţiştii chinezi din provincia Xinjiang au început să înlocuiască câinii special antrenaţi cu un alt animal. Astfel, ei au început să folosească gâşte pentru a prinde infractorii, deoarece sunt mai vigilente şi au un auz fin.

23 iul. 2013, 11:48

Inedit este faptul că poliţiştii din China le recomandă şi cetăţenilor să folosească gâştele drept animale de pază. Potrivit NY Daily News, ele sunt mai greu de prins de infractori, fiind în acelaşi timp foarte curajoase.

Citeşte şi Autostrada zburătoarelor. Mii de gâşte au invadat un drum de mare viteză, în China VIDEO

Dintre toate păsările de curte, gâştele sunt cunoscute ca fiind cele mai vigilente. În plus, au un auz excelent. Ele sunt foarte curajoase. Îşi deschid aripile şi atacă orice străin care intră în curte„, a declarat Zhang Quansheng, un şef de poliţie din provincia respectivă.

Autorităţile au recunoscut că aceste păsări sunt mai de încredere decât câinii. Mai mult, ele sunt mai greu de oprit de către infractori, mai ales dacă sunt într-un număr destul de mare.

Citeşte şi Bunica Superman: Ce îi face o bătrână unui hoţ alergat de poliţişti VIDEO

În cursul acestui an gâştele au fost folosite pentru a aduce stabilitatea într-o regiune în care din cauza tensiunilor interetnice oamenii au început să se bată.