Nu o să-ți vină să crezi! Dacă porți aceste culori vei avea mai mult noroc în 2023

Se zice că „omul își face norocul și cu mâna lui”! Iată că dacă porți anumite culori îți poți atrage energii pozitive. Află cum te influențează culorile pe care le porți și care sunt cele care îți aduc noroc.

05 feb. 2023, 16:25
Nu o să-ți vină să crezi! Dacă porți aceste culori vei avea mai mult noroc în 2023
Ce culori îți poartă noroc conform Feng Shui

Iată că suntem deja în luna februarie, deși pare că anul 2023 abia a început. Parcă ieri a fost Revelionul. Și totuși, uite că a trecut mai bine de o lună de la cea mai așteptată petrecere. Anul 2022 a fost dificil pentru toată lumea, iar acum, cât încă suntem la început de an trebuie să „tragem toate sforile” pentru a aduce norocul de partea noastră. Foarte puțină lume știe că se poate folosi de culorile cu care se înconjoară pentru a avea noroc! Se zice că „omul își face norocul și cu mâna lui”, iar această zicală se poate referi la extrem de multe lucruri. Ei bine, trebuie să știi că și tu îți poți atrage lucruri bune în jurul tău doar prin culorile pe care alegi să le porți.

Citește și: Claudia Pătrăşcanu o desfiinţează pe Bianca Drăguşanu. „Ce știe să facă? Noroc că a apărut Găbiţă, altfel rămânea la saxofon!”

S-ar putea ca aceste culori să ți se pară prea stridente și să te gândești că niciodată nu ai putea să îmbraci un obiect vestimentar care să fie atât de puternic colorat. Există și o veste bună! Un simplu accesoriu, o bijuterie sau un portofel care să respecte această cromatică se pune la socoteală! Moda este extrem de versatilă și, cu siguranță, vei găsi cum să incluzi aceste culori în garderoba ta.

Culoarea anului 2023 a fost declarată de către institutul Pantone chiar în ultimele zile ale lui 2022. Ea se numește „Viva Magenta” și este extrem de curajoasă, însă transmite optimism și bucurie, lucruri de care cu toții avem atât de multă nevoie. Da, este drept că nu e foarte ușor de asortat și trebuie să ai destul de mult curaj pentru a aborda o ținută în această nunanță, însă transmite un mesaj puternic și te va face să atragi privirile tuturor.

„Trăim într-o perioadă în care foarte mulți oameni au fost agresivi; este necesar pentru a merge mai departe”, a declarat Laurie Pressman, vicepreședinte Pantone.

„Avem nevoie de curaj, dar căutăm ceva care să promoveze bucuria și să fie distractiv. Viața de acum este neconvențională și provocatoare din multe puncte de vedere – căutăm lucruri care să ne ajute să evadăm.”, a mai declarat aceasta.

Ce culori îți poartă noroc conform Feng Shui

Dacă ne aplecăm puțin privirea către Feng Shui și către zodiacul chinezesc, aflăm că am intrat în anul Iepurelui de Apă și, în ciuda numelui, elementul principal al anului este focul. Așadar, culorile care ne duc cu gândul la acest element sunt de dorit în preajma noastră, fie că ne referim la vestimentație, fie că ne referim la obiecte de decor. Confom principiilor Feng Shui culoarea norocoasă a anului va fi roz fucsia.

Aceata este o culoare extrem de puternică, cu o vibrație pe undă lungă, care îmbină tonuri de roșu și de violet, ambele fiind considerate extrem de norocoase. În ideologia Feng Shui, rozul este asociat cu iubirea, dar și cu căsătoria, punând accentul pe inocență și de puritate. Persoanele care decid să se înconjoare de această culoare vor avea sentimente puternice de relaxare și liniște. Totuși, trebuie menționat faptul că ar trebui utilizată cu moderație, dat fiind că este, totuși, o culoare stridentă, iar exgerările nu sunt de dorit.

Roșu
Roșul este, de asemenea, o culoare extrem de puternică și este asociată încă din cele mai vechi timpuri cu norocul, cu bogăția, cu victoria și cu prosperitatea în mai multe culturi.  De asemenea, această nuanță este asociată des și cu pasiunea și cu dragostea, așa că aduce o energie pozitivă în dormitor, precum și în ieșirile în oraș. Poartă haine și accesorii roșii la întâlnirile cu persoana iubită, apelează mai des la manichiura cu nuanța roșie, precum și la rujul roșu. La fel ca la roz, folosește cu moderație roșul și nu te transforma în Scufița Roșie atunci când pleci undeva.

Verde
Verdele este o altă culoare versatilă și este asociată cu abundența, sănătatea și echilibrul. Dacă porți verde vei avea tone de noroc. Pentru o viață armonioasă, înconjoară-te de lucruri în această nuanță, de plante vii verzi, care îți vor aduce în casă armonie și echilibru, dar și un aer mai curat în locuință. De asemenea, multe persoane folosesc tapet pe unul dintre pereți cu imagini din natură, mai ales în dormitor, iar acest lucru poate aduce o stare de relaxare.

Albastru
Pentru a activa creativitatea intelectuală în anul 2023, apelează mai des la ținute și accesorii albastre la locul de muncă. Purtând această nuanță, vei putea comunica mai rapid și vei fi mai ascultat la locul de muncă de către colegi sau de către superiori.

Citește și: Zodiac chinezesc 4-5 februarie 2023. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Se anunţă un weekend magic