Claudia Pătrăşcanu o desfiinţează pe Bianca Drăguşanu. „Ce știe să facă? Noroc că a apărut Găbiţă, altfel rămânea la saxofon!”

Claudia Pătrăşcanu a reacţionat dur după ce a fost jignită din nou de Bianca Drăguşanu, actuala parteneră a fostului ei soţ, Gabi Bădălău. Artista vine cu acuzaţii halucinante la adresa fostei asistente TV.

26 ian. 2023, 08:18
Claudia Pătrăşcanu o desfiinţează pe Bianca Drăguşanu. „Ce știe să facă? Noroc că a apărut Găbiţă, altfel rămânea la saxofon!”
Claudia Pătrăşcanu o desfiinţează pe Bianca Drăguşanu. "Ce știe să facă? Noroc că a apărut Găbiţă, altfel rămânea la saxofon!"

Claudia Pătrăşcanu o desfiinţează pe Bianca Drăguşanu. Artista susţine că Bianca Drăgușanu ar fi întreținută de către Gabi Bădălău, care i-ar ajuta toată familia. „Ea, care își permite să vorbească despre câți bani plătește Gabi copiilor, dar el îi ține ei toată familia în spate. El o ține pe maică-sa, pe fiică-sa, ei nu îi ajung banii, 500 de euro pe care îi dă Victor Slav, au discuții în care se plânge și urlă că nu face bani cu două rochii de-ale ei din Turcia”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru SpyNews.

Artista a vorbit despre trecutul rivalei sale, venind cu acuzaţii şocante: „Ea are o problemă pentru Gabi le dă copiilor bani pentru școală, ea stă pe banii copiilor mei, toată familia ei, oamenii ăia nu fac nimic. Ea și-a permis să vorbească despre mama mea, dar ea ce face? E ultima oară când vreau să vorbesc despre asemenea om. N-am să mă pun în viața mea niciodată pe canapea cu o femeie de speța ei. Să nu uităm de unde a plecat, e o femeie ce a fost ținută de un clan mare din România asta, a fost împărțită în toată Europa să facă prostituție, cum aș putea eu vreodată să mă pun pe o canapea cu o asemenea speță de om? Niciodată în viața asta!”.

Citeşte şi: Războiul replicilor. Claudia Pătrășcanu, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu: „Eu știu ce caută ea, ea caută circ, viața prin presă, prin scandal, se agață de oricine, de orice”

Vedeta mai susține că Bianca Drăgușanu ar fi geloasă pe ea deoarece Gabi Bădălău nu a luat-o de soție până acum din cauza faptului că ar fi avut un trecut complicat. „Eu cred ca au intrat panica și gelozia în ea. Găbiță nu a luat o de nevastă până acum, e disperata… cine să o mai ia? Cine să mai stea cu una ca asta? Câta bătaie și-a luat și ținută în lanțuri, nu-și mai aduce aminte? Acum s-au schimbat rolurile…. îl tine sub presiune pe Bădălău, nu și mai vede nici copiii, banii copiilor mei îi papă ea și are tupeul să vorbească că el ține copiii la școală. Adevărul este că ce știe să facă? Noroc că a apărut Găbiță, altfel rămânea la saxofon! E putredă și expirată, rea și invidioasă. Are 42 ani și arată mai bine mama mea la 60”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citeşte şi: Cum se înțeleg, de fapt, Claudia Pătrășcanu și fosta soacră. Cum o tratează mama lui Gabi Bădălău pe aceasta: „Am fost jignită într-un hal în care nu m-a mai jignit nimeni”

„I-ar trebui un control medical, constat că care depresii. Chiar ea a recunoscut că ia și trei pastile antidepresive pe zi și să ne amintim de episoadele de suicid pe care le-a avut pentru ca Alex Bodi ca să nu o părăsească. Oamenii cu astfel de probleme sunt realmente un pericol pentru ei, dar și pentru cei din jur, un pericol al societății și al relațiilor de orice natură. Ce femeie ești tu, adunată de un bărbat de pe jos ca un gunoi pe fărăș? Ce fel de bărbat și-ar dori lângă el pentru toată viața o femeie pe care a luat-o pe bani într-o vacanță? Și alții au avut-o la fel și alții o vor avea. Toată România și tot Dubaiul!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.