Nu plecăm de acasă fără accesoriile preferate de bebeluș – suzetele Bibs, regăsite la Little Prints! 

Suzetele Bibs la Little Prints sunt variate cromatic și din cele 3 colecții disponibile pot fi alese cele care corespund mărimii necesare: 0-6 luni, 6-12 luni și 18 luni +

20 iul. 2021, 11:28
Nu plecăm de acasă fără accesoriile preferate de bebeluș – suzetele Bibs, regăsite la Little Prints! 

Când ești mic dictezi practic viața unei întregi familii. Însă, pentru că totul se exprimă prin plâns, adulții adesea bâjbâie despre care este alegerea corectă în privința unor accesorii sau lucruri utilizate pentru cei mici. Despre un accesoriu în mod special nu ar trebui să vorbim cu reținere, ci cu ceva mai multă convingere că este ce trebuie. Suzeta, dacă ajunge să fie preferata celui mic, ar trebui aleasă din rândul celor de calitate. Cum sunt cele de la Bibs, regăsite la Little Prints. 

Despre suzete s-au tot auzit povești contrastante, ce au făcut multă vreme ca părinții să se gândească de două ori dacă aleg să îi facă cunoștință celui mic cu aceste accesorii. Totuși în varianta actuală, acestea sunt create ținând cont de nevoia celui mic și luând în calcul și orice potențial risc. Să descoperim deci varianta de suzete Bibs.

Brandul danez, o lecție despre calitatea accesoriilor pentru bebeluși 

Mai cu seamă pentru că vorbim despre accesorii ce sunt oferite chiar și bebelușilor, încă din prima lor lună de viață, vorbim automat despre calitate superioară a materialelor folosite. Prima mare diferență între suzetele oarecare din comerț și cele de la Bibs se referă la calitatea latexului sau a siliconului din care sunt produse. Nu conțin BPA, ftalați sau alți compuși toxici. Sunt moi și flexibile, plăcute când sunt folosite. 

În plus, forma tetinei este specială. Imită sânul mamei foarte bine, ceea ce rar întâlnim la suzete. Se pare că brandul danez a reușit astfel să cucerească inimile publicului. Și are un public de fani destul de mare. Cei de la Little Prints, eshop de nișă, s-au axat pe branduri premium, printre care și acesta. Regăsim aici, la un click distanță, varietate de suzete Bibs, originale. 

Suzetele Bibs, de la Little Prints – primele accesorii iubite de cei mici 

Li se spune pacifiers și nu degeaba. Le acceptă destul de ușor și sunt cele fără de care la un moment dat nu veți mai dori să plecați de acasă. Iar producătorii de astfel de accesorii s-au gândit se pare la toate detaliile care să vă avantajeze. Astfel, veți regăsi la Little Prints și lanț de suzeta sau protecții pentru acestea. Cine știe pe ce suprafețe va ajunge suzeta sau cine știe pe unde va rătăci la un moment dat. 

Suzetele Bibs la Little Prints sunt variate cromatic și din cele 3 colecții disponibile pot fi alese cele care corespund mărimii necesare: 0-6 luni, 6-12 luni și 18 luni +. Există inclusiv varianta glow în the dark, utile mai ales pentru liniștea nopților atunci când experimentați colici și orice altceva ce supără bebelușul și îi întrerupe somnul. 

Și dacă tot ați ajuns aici, în lumea Little Prints, veți descoperi că unele accesorii sunt pe cât de utile, pe atât de fancy, Industria aceasta s-a dezvoltat atât de mult în ultimii ani, încât acum vorbim despre moda bebelușilor.

Printre articolele must-have încă din primele săptămâni sau luni de viață ale celui mic se numără baby nests, un soi de pătuț moale, purtabil, textil. Ideea este preluată conform studiilor făcute, că așa cum se cuibărește cel mic în burta mamei, când se adaptează la viața extrauterină se va simți mai în siguranță și liniștit dacă va regăsi un loc al său unde se simte ca în cuib. Iubit și protejat. Acesta este baby nest-ul, cu margini groase și definite, un plus plăcut în care orele de somn sunt odihnitoare. 

Păturici fine, bentițe și clămițe sau alte accesorii, ochelari de soare și mai apoi tacâmuri și veselă pentru etapa de diversificare sunt toate regăsite în portofoliul de la Little Prints. Fie că vorbim de mici prințese cochete care sunt îmbrăcate elegant, chic și le sunt asortate de cele mai multe ori și accesorii ținutelor – bentițele par să fie nelipsite adesea -, fie că vorbim de băieți, moda rămâne modă pentru toată lumea. Chiar dacă sunt mici, au propriul dulap, propriile accesorii și sunt asortați cu adulții. O nebunie! 

Dincolo de plăcerea de a vă asorta cu cel mic, multe dintre aceste produse sunt practice. Și dacă tot aveți nevoie de ele, atunci alegeți-le pe cele de calitate premium. 

Contact:  [email protected] 

 


loading...
Partenerii noștri