Nu pune niciodată aceste obiecte în maşina de spălat vase

Publicat: Sâmbătă, 22 Septembrie 2018 07:17 // Actualizat: Sâmbătă, 22 Septembrie 2018 07:17 // Sursa: romaniatv.net

Obiecte pe care nu le pui în mașina de spălat vase – Știu, mașina de spălat, sub orice formă, este un adevărat miracol în viața noastră! Domnilor, dacă nu știați cumva, puteți chiar și voi să o folosiți, astfel veți putea ușura munca soțiilor sau partenerelor voastre.

Foto: secretele.com

Acum, să facem referire la mașina de spălat vase, unele obiecte chiar nu au ce să caute acolo, scrie secretele.ro. Iată care sunt acestea:

Citeşte şi Cum scapi de mirosul urât din maşina de spălat

1.Răzătoarele și sitele

Există două tipuri de oameni: aceia care își pun răzătoarele în mașina de spălat vase și aceia care nu pun răzătoarele în mașina de spălat vase. Credeți-mă cei din a doua categorie merită felicitați! De ce? Pentru că procesul automat de spălare a veselei implică în mod obișnuit prea multă apă pentru a curăța în mod corespunzător aceste unelte ascuțite, fără a le rugini. Și, reține, același lucru este valabil și pentru site! Deci, ce este cel mai simplu și mai eficient? Să folosești o periuță de dinți pentru a le curăța!

2.Tigăile din teflon

Ok, aruncarea unei tigăi în mașina de spălat vase n-ar fi așa o mare problemă, dar de multe ori o poți distruge complet. Acest lucru se datorează faptului că materialele care se găsesc în teflon, nu sunt proiectate să reziste la temperaturi super-fierbinți sau umede, ale ciclului de spălare a vaselor.

3.Tigăile din cupru și cănile

De curând, am observat că vasele din cupru se bucură într-adevăr de atenția cuvenită. Reprezintă o alternativă excelentă, de lungă durată, dar, ar fi bine să le țineți departe de mașina de spălat vase.

Acest lucru se întâmplă din două motive:

1) detergenții pentru mașina de spălat vase pot să decoloreze cuprul;
2) procesul de spălare a veselei poate lăsa urme pe vase.

Sfat: pentru a oferi o lustruire profundă a vaselor de cupru, încercați să folosiți ketchup pentru curățare. Da, KETCHUP!
Acum, puteți împărtăși acest articol și cu cei din jur, pentru a nu mai introduce diverse în mașina de spălat vase!

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
masina de spalat vase nasina de spalat vase interzise sfaturi spalat vase
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H