Nu reuşeşti să rămâi însărcinată? Iată câteva întrebări pe care ar trebui să ţi le pui

Pentru unele cupluri este mai greu decat pentru altele sa aiba copii. Expertii in fertilitate precum Dr Andrew Orr au gasit unele cauze probleme comune la cei care intampina probleme cu conceptia. Iar unele dintre acestea sunt mai usor de rezolvat decat ti-ai putea imagina. Orr le sugereaza femeilor sa-si puna 9 intrebari importante, iar dupa ce vei afla raspunsurile vor creste sansele de conceptie.

RomaniaTV.net
05 apr. 2017, 20:40
Nu reuşeşti să rămâi însărcinată? Iată câteva întrebări pe care ar trebui să ţi le pui
  1. Exista vreo sursa de stres in viata mea?
  2. Stresul are un impact mare in sansele de a ramane insarcinata. Acorda cateva minute la urmatoarele lucruri:

    – Muncesti prea mult?

    – Te ingrijorezi adesea?

    – Duci un stil de viata haotic?

    – Iesi din cand in cand in oras?

    – Stii cum sa te relaxezi?

    „Stresul constant sta la baza multor probleme legate de fertilitate. Daca nu stii cum sa gestionezi stresul ori sa te relaxezi cauta ajutor de specialitate. Stresul poate duce de la scadere a productiei de sperma pana la endometrioza”, spune Dr. Orr.

          2. Faci suficient sex sau la timpul potrivit?

    Pare o intrebare cu un raspuns la mintea cocosului, insa este o problema destul de comuna. Femeile pot ovula oricand intre ziua 7 si cea 24. Iar daca voi incercati sa concepeti un copil in jurul zilei 14, s-ar putea ca femeia sa fi iesit deja din ovulatie. Pentru ca femeile sunt fertile doar doua zile pe luna, trebuie sa faceti dragoste cel putin din doua in doua zi intre zilele 7 si 24.

    Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.