Nu scăpăm de Mitică Dragomir. Şeful LPF candidează pentru un nou mandat, de patru ani

Dumitru Dragomir şi-a anunţat oficial, miercuri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal, o nouă candidatură la preşedinţia LPF, alegerile fiind programate în cadrul Adunării Generale din 14 noiembrie.

23 oct. 2013, 12:52
Nu scăpăm de Mitică Dragomir. Şeful LPF candidează pentru un nou mandat, de patru ani

Mai concurez cel puţin pentru o legislatură. Deocamdată nu am contracandidat, dar nu mă tem de nimeni„, a declarat la finalul şedinţei, Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir a fost ales la 16 noiembrie 2009 în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000 şi noiembrie 2005.

În altă ordine de idei, Dumitru Dragomir a declarat că grupările din Liga I vor suferi din cauza barajului României cu Grecia deoarece vor fi nevoite să joace în ianuarie sau februarie, dar oficialul speră ca acest efort să fie recompensat de calificarea la CM 2014.

Citeşte şi Baraj CM 2014. Biletele la România – Grecia, puse de miercuri în vânzare. Vezi cât costă cel mai ieftin

S-a discutat o oră, la Comitetul Executiv, numai de amânarea etapei de dinaintea barajului. Nu găsim date şi atunci trebuie să vedem cum facem, să vedem ce stadioane nu au terenurile încălzite. Să vedem acele echipe fără terenuri încălzite unde ar putea juca dacă zăpada este mare. Sunt atâtea probleme şi greutăţi. Cluburile vor suferi. Dar dacă vor suferi, măcar ca echipa naţională să se califice„, a spus Dumitru Dragomir.

Citeşte şi BARAJ CM 2014. Liga I ia pauză în interesul naţionalei. Etapa a XV-a, AMÂNATĂ pentru dubla cu Grecia