Nu ştiai că trebuie să faci ASTA când te epilezi cu lama

Aparatul de ras este o metodă rapidă şi la îndemână pentru îndepărtarea părului nedorit, însă are numeroase dezavantaje.

RomaniaTV.net
04 aug. 2016, 12:06
Nu ştiai că trebuie să faci ASTA când te epilezi cu lama

Pentru a te bucura de o piele fină, chiar dacă nu ai timp să ajungi la salon pentru epilare, respectă câteva trucuri care te vor ajuta să obţii rezultate impecabile.

Dacă vrei să eviţi iritaţiile şi tăieturile inestetice apărute în urma epilării cu lama, trebuie să ai în vedere câteva aspecte esenţiale.

1. Evită presiunea

Dacă simţi că trebuie să aplici mai multă presiune pentru a îndepărta părul nedorit, înseamnă că e timpul să schimbi aparatul de ras.

Citeşte şi  Mituri distruse despre epilare

Jody Levine, dermatolog, recomandă să treci cu aparatul de ras o singură dată peste fiecare zonă, fără să aplici presiune, fiindcă altfel pot apărea leziuni la nivelul pielii. Presiunea suplimentară generează tăieturi şi iritaţii la nivelul pielii.

2. Hidratează-te imediat

Cel mai bine este să aplici o cremă hidratantă imediat după epilare, cât timp pielea este încă umedă. Pe lângă faptul că pielea ta va fi catifelată, dermatologul susţine că va trebui să te epilezi mai rar.

Mai multe trucuri utile, pe feminis.ro