„Nu știu dacă am voie să spun”. „Tătuţu” George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”

CLANUL a ajuns la sezonul final, iar fiecare întrebare este mai aproape de momentul în care își va primi răspunsul. Actorii din serial au făcut dezvăluiri înainte de curgerea genericelor finale.

20 feb. 2024, 17:24
„Nu știu dacă am voie să spun”. „Tătuţu” George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”
George Mihăiță, primele declarații despre noul sezon Clanul

Serialul „Clanul” a ajuns la sezonul final, iar George Mihăiță a dezvăluit informații cu privire la scenariul din această ultimă parte. Finalul sezonului trei a lăsat-o pe Ilinca cu o descoperire pe care trebuie, acum, să o spună mai departe: „E un film prost. Pavel e David Pribeagu. Pavel e cârtiţa lui Măcelaru şi e dat în urmărire generală. Cum îi spun eu asta lui tanti Luminiţa?”.

Lia Bugnar dezvăluie motivul pentru care nu se uită la „Clanul”. În serialul regizat alături de fostul ei iubit, Anghel Damian, joacă actuala parteneră a acestuia, Theo Rose
Îndrăgitul actor a dezvăluit, astfel, dacă a întâmpinat dificultăți în a-l interpreta de Bebe Măcelaru, zis și „Tătuțu”, însă a povestit și o fază extrem de importantă de la filmări.

Așa e scris, să fie stăpânul tuturor și e scris foarte bine, m-am conformat. E un rol care pentru mine e o nouă provocare, am mai avut provocări de personaje negative și pe teatru și film.”, a declarat George Mihăiță, în pentru Spectacola

Faptul că are un rol negativ, dar o imagine extrem de blândă și bună l-a făcut chiar și pe șoferul mașinii în care s-a urcat la un moment dat să-l întrebe cum de a putut să interpreteze un personaj cu totul diferit față de imaginea sa din viața reală.

Asta mi-a zis și șoferul de la taxi când m-a văzut (n.r că e un om blând). „Nu vă supărați, mă uit în oglindă la dumneavoastră, sunteți om bun, cum puteți să jucați asemenea personaj?” Cel mai frumos e să fii actor de comedie și să joci personaje negative la un moment dat.”, ne-a mai spus îndrăgitul actor.

Denis Hanganu, detalii din culisele îndrăgitului serial ”Clanul”. Ce spune actorul despre sacrificiile făcute: ”E un paradox”

George Mihăiță a oferit şi un detaliu extrem de palpitant de la filmările sezonului 4 al serialului Clanul, iar informația o să ofere „palpitații” fanilor. În final, acesta a dezvăluit și care sunt sentimentele ce-l încearcă în aceste momente, când „Clanul” ajunge la final, după 4 sezoane pline și prietenii legate pe platourile de filmare.

„Cel mai palpitant, nu știu dacă am voie să spun, e când cineva foarte drag mie îl omor, din greșeală…Mă încearcă emoții, mereu mă încearcă. Ele sunt mai ales când mă întâlnesc cu oamenii pe stradă și văd ce reacții au la ceva din ce eu am făcut în serial. Mai presus de toate e o mare bucurie.”, ne-a mai povestit actorul.

Povestea din CLANUL i-a captivat pe telespectatori și a venit momentul să afle ce se va întâmpla cu fiecare personaj. Cine va plăti, cine va scăpa, dar și cine va pica la mijloc într-o luptă dură. Aseară, finalul primului episod a venit deja cu indicii pentru cei de acasă, iar acum rămâne doar să descoperim, împreună, modul în care povestea va evolua în ultimul capitol.

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 22:54, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani.